particular

نحوه ی پیاده سازی این سایت ؟ ( حرفه ای ها )

18 پست در این موضوع

به نام خدا

سلام

من دارم یه سایت موزیک راه اندازی میکنم . و در بخش ثبت نامها دسته بندی داشته باشم مثلا : کاربر عادی - نویسنده - ترانه سرا - خواننده - مدیر فنی - مدیر ارشد

خب تا اینجا خود جوملا بهم کمک میکنه

اما مسئله از اینجا شروع میشه که :

فکر کنید یک خوانند میخواد ثبت نام کنه مثلا مرتضی پاشایی و داری اکانت فیس بوک معتبر

خب من میخوام هر فرد عادی نتونه بیاد و به نام مرتضی پاشایی ثبت نام کنه و اکانت جناب پاشایی رو بعنوان اکانت خودش معرفی کنه.

من چطور می تونم این اعتبار سنجی رو انجام بدم ؟

دوستان من میخوام این اعتبار سنجی به صورت آنلاین انجام بشه نه تماس تلفنی و ...

ممنون از پاسخ گویی دوستان

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

درود

پیشنهاد :

از اونجایی که اکانت شبکه های اجتماعی معمولا معتبره می تونید از ماژول ورود با اکانت شبکه های اجتماعی استفاده کنید

SLogin - Joomla! Extensions Directory

البته فعلا در حد فرضیست مشکلات کار رو باید بررسی کنید

درود

پیشنهاد :

از اونجایی که اکانت شبکه های اجتماعی معمولا معتبره می تونید از ماژول ورود با اکانت شبکه های اجتماعی استفاده کنید

SLogin - Joomla! Extensions Directory

البته فعلا در حد فرضیست مشکلات کار رو باید بررسی کنید

مرسی امیر جان

اما برای اعضای عادی فقط ثبت نام پیش فرض جوملا رو میخوام . ایا با بکار بردن این ابزار تداخلی در نحئه ی ثبت نام ها بوجود نمیاد ؟

آیا افرادی که اکانت عادی فیس بوک دارن نمی تونن بعنوان افراد مشهور ثبت نام کنن ؟

ویرایش شده در توسط particular

آیا افرادی که اکانت عادی فیس بوک دارن نمی تونن بعنوان افراد مشهور ثبت نام کنن ؟

باسلام

این مورد رو اصلا نمیتونید روش حساب باز کنید!!!

به قول یکی از دوستان دنیای مجازی ؛ یه لنگه ش بروی اعتماد و اطمینان طرفین میچرخه اما در این موارد 100% مطمئن باشید که نمیتونید و نباید که اعتماد کنید!!!!:nasihat:

تنها راهی که وجود داره .همون تشخیص هویت بصورت فیزیکی و حقیقی هست!

و یا استفاده از شبکه های اجتماعی داخلی.مثلا کلوب و لنزور و... در این شبکه ها بخشهایی وجود داره که تحت عنوان " صفحه رسمی فلانی" مطرح میشه....که کاملا معتبر و تاییدشده و رسمی هستند.

روی این مورد هم میتونید توجهی داشته باشید.

خب یه قسمت این افزونه برای من مجهوله

با بکارگیری این افزونه همه برای ثبت نام باید اکانت شبکه اجتماعی داشته باشن؟ من فقط میخوام دسته ی خوانده ها با اکانت شبکه ی اجتماعی شون ثبت نام کنن .

وبقیه اعضا به صورت عادی که در جوملا ثبت نام میشن عضو بشن .

در واقع دو نوع ثبت نا در سایت صورت بگیره :

1 - دسته ی خواننده ها با استفاده از اکانت فیس بوک

2 - سایر اعضا که به صورت عادی ثبت نام میشن

هر دو جور ثبت نام رو قرار بدید . در صفحه ثبت نام 2 گزینه داشته باشه مثلا برای مشاهیر و کاربران عادی . ی*** رو به ثبت نام جوملا وصل کنید با یه گروه کاربری و دیگری با اون مورد با یه گروه کاربری دیگه . ثبت نام مشاهیر هم با تائید مدیر باشه که قبلش حد اقل بتونید صفحه شبکه اجتماعیشون رو چک کنید ببینید صحت داره یا نه

ی*** رو به ثبت نام جوملا وصل کنید با یه گروه کاربری و دیگری با اون مورد با یه گروه کاربری دیگه . ثبت نام مشاهیر هم با تائید مدیر باشه که قبلش حد اقل بتونید صفحه شبکه اجتماعیشون رو چک کنید ببینید صحت داره یا نه

امیر جان متاسفانه من متوجه فرمایشات شما نشدم . امکانش هست بیشتر توضیح بدید

بیبن شما 2 تا گروه کاربری می خواید با سطح دسترسی مختلف . گروه 1 ( بچه معروفها ) - گروه 2 کاربران عادی

حالا گروه 1 رو باید صحت شخصیت شناسایی بشه . یعنی میخوای مطمئن بشی طرف اومده زده مرتضی پاشایی حتما خودش باشه

چیزی که تو ذهن من بود این بود که طرف با اشتراک شبکه های اجتماعی خودش تو سایت شما رجیستر بشه

از 2 تا ماژول ثبت نام و ورود مختلف می تونی استفاده کنی

ماژول اول ماژول ثبت نام پیش فرض جوملا برای کاربران عادی

ماژول دوم ماژول ورود با اشتراک شبکه های اجتماعی

گروه کاربران عادی که بصورت عادی ثبت نام میشن لینک فعال سازی حساب کاربری هم اتوماتیک براشون ایمیل میشه

برای کاربران گروه اول باید تنظیم کنی که اتوماتیک ثبت نام نشن

یعنی با تائید مدیر ثبت نام بشن . شما کاربر رو می بینید صفحه شبکه اجتماعیش رو چک می کنید و بعد اگه مورد تائید بود لینک فعال سازی حساب رو براش می فرستید .

---------------------

البته می گم این همش یه طرح هست و من اجراش نکردم ولی فکر می کنم عملی باشه

الان کاملا متوجه شدم .

پیاده سازی یک بخش دیگه از این سایت :

من مجموعه های متفاوتی رو حاضر کردم برای بخش ترانه سراها و هر ترانه سرا بسته به موضوع شعری که سروده ، شعرش در مجموعه ی مربوطه قرار میگیره .

حالا یه خواننده میاد در یکی از این مجموعه ها و یکی از اشعار رو می بینه و میخواد این شعر رو از شاعر یا ترانه سرا بخره ( متن کامل شعر رو در سایت مشاهده کرده )

خب لینک خرید رو در زیر هر شعر قرار میدم . و با پرداخت پول به حساب مدیر سایت واریز میشه و مدیر سایت بصورت فیزیکی با ترانه سرا ها هر ماه تصویه حساب میکنه .

1 - اما چجوری مدیر میدونه که به ازای کدوم شعرها پرداخت صورت گرفته ؟

2 - در کل این قسمت چجور باید پیاده سازی بشه ؟

3 - برای اتصال به درگاه بانکی یا واسطه ها چه مراحلی رو باید طی کرد؟

در کل ساده ترین راه رو معرفی کنید ممنون میشم

با مهندس طاهری تماس گرفتم . اما تا بررسی ایشون شما بفرمایید که :

من میخوام یه سطح کاربری با نام ترانه سراها ایجاد کنم و این دسته از کاربران بتونن به سایت مطلب ارسال کنن و فقط مطالب خودشون رو ویرایش کنن . ( ارسال مطلب هم با تایید مدیر در سایت نمایش داده بشه)

خب سوال من اینه که در فروشگاه ساز j2store این امکان وجود داره؟ اگر نه چه فروشگاه سازی رو پیشنهاد می فرمایید ؟

با تشکر

با مهندس طاهری تماس گرفتم . اما تا بررسی ایشون شما بفرمایید که :

من میخوام یه سطح کاربری با نام ترانه سراها ایجاد کنم و این دسته از کاربران بتونن به سایت مطلب ارسال کنن و فقط مطالب خودشون رو ویرایش کنن . ( ارسال مطلب هم با تایید مدیر در سایت نمایش داده بشه)

خب سوال من اینه که در فروشگاه ساز j2store این امکان وجود داره؟ اگر نه چه فروشگاه سازی رو پیشنهاد می فرمایید ؟

با تشکر

با J2Store میشه ، ولی یکم باید شخصی سازی در کد ها انجام داد که دارم روش کار میکنم.

توی این تاپیک هم مهندس مردانه زاده یه سری افزونه برای این کار معرفی کردند ( البته تجاری بودند انگار) :

فروشگاهی که هر کاربر عضو توانایی محصولات خودش رو بفروشه

متاسفانه یا خوشبختانه دارم وب سایتی راه اندازی میکنم که مشتری به همچین قابلیتی نیاز داره . اصلا هم فکر نمی کردم تا حالا اقدام نشده باشه واسه این کارا

من این تاپیک که شما معرفی کردید رو مطالعه کردم .

توضیحاتی که توی اون تاپیک فرموده بودید تمام کارهایی هست که من میخوام انجام بشه . در واقع دقیقا همون چیزی که من میخوام رو فرمودید

متاسفانه من کار با j2store رو بلد نیستم و تصمیم اینه که شروع کنم واسه یاد گیری و طبق فرمایشات شما عمل کنم .

آذر ماه باید این سایت بدم تحویل و به حمایت شما آقای مهندس طاهری بسیار نیازمندم .

بنظرتون با این توضیحاتی که عرض کردم با j2store شروع کنم یا دنبال راه دیگه ای باشم

پیشاپیش ممنونم ازتون

ویرایش شده در توسط particular

فکر کنم پیشنهاد زیر بهترین دستورالعمل و راه کار باشه:

خب سناریو بدین شکله :

چیزی که بنده تصور میکنم از درخواست شما اینه که : شما یه سری آیتم دارید که میخواید این آیتم ها توسط هم مدیر و هم اعضا (هر نوعی عادی.غیرعادی و...) بفروش گذاشته بشه.

خب آیتم ها میبایست توسط کاربر توانایی ثبت شدن و درج شدن در سایت رو داشته باشند.که خب اگر محصول بود .میشد توی بیس فروشگاهی و حراجی این رو گنجوند و در ادامه همون توضیحاتی که تاپیک لینک شده در بالا بیان کردم .میشد که پیاده سازی بشه.

اما حالا که فروشگاهی مدنظر نیست و از اون چارت و سازمانی پیروی نمیکنه میبایست که یه چیزی دم دست تری ترتیب داده بشه.

شما یه سری مجموعه دارید ثابت دارید (محتوا) .شما میتونید توسط کامپوننت Frontend Content Manager به کاربرتون این اجازه رو بدید که هم مجموعه ی دلخواهش رو در سایت ایجاد کنه و هم محتوای دلخواهش . بعد از اینکه کاربر ایجاد کرد محتوا ایجاد کرد. میتونه اون متن یا محتوا از چشم سایر کاربران و یا افراد غیر مختص به خودش پنهان بمونه. هنگام مطلب یا همون شعر ؛ در زیر ادیتور توسط افزونه هها سبد خرید؛ یه دکمه ی سبد خرید ایجاد میکنه و برای شعرخودش در نظر میگیره.(حالا این دکمه خرید و یا سبد خرید میتونه j2store باشه یا سایر سبدهای خرید) خب وقتی شما از این سیتسم ها کمک میگیرید.پس یه بخش بعنوان مدیریت حساب ها و پرداخت ها و واریزی ها هم دارید برای کاربر و هم خودتون.

یک بخش مالی کامل از تمامی فعالیتهای کاربراتون دارید بعنوان یک مدیر و...

اگر میخواهید افزونه بالا رو بخرید.اعلام کنید .چون بنده هم قصد خرید اون رو دارم.اینجوری مبلغ کل کمتر و ارزونتر در میاد.افزونه بالا بسیار بسیار بسیار کاربردی و مفید هستش برای کار شما.

برای نحوه ورود و شناسایی افراد هم به نظرم بهترین راه؛ شناسایی حقیقی از طریق تلفن و ایمیل و یا کارت شناسایی میتونه باشه. مابقی موارد واقعا نزدیک به 100% میشه گفت که نمیتونه هویت کاربر رو تشخیص بده و تایید کننده ی هویت واقعیش باشه.

در هر صورت ؛ اگر موردی بود بفرمایید در خدمت خواهم بود:dadad4:

موفق و سربلند و پایدار باشید

توضیحات کامل و مفیدی بود و صمیمانه دست شما استاد بزرگ رو می بوسم .

زمانی که این پروژه رو قبول کردم به هیچ عنوان فکر نمی کردم کار سختی باشه و به مشکل بخورم . و حالا هم که مسئولیت قبول کردم چاره ای جز انجامش ندارم .

خب طرز استفاده از افزونه بالا سخت نیست ؟ قیمت این افزونه چقدره به پول ایران ؟

درود

قیمت افزونه به پول ما در حدود 320 تومنه . برای فهمیدن اینکه کار باهاش سخته یا نه هم می تونید از نسخه رایگانی که مهندس مردانه زاده لینک دادن استفاده کنید تا متوجه بشید

کارکرد نه دوست عزیز سخت نیست.

این سایت دمو ی آنلاین نداره اما فیلمی 5دقیقه ای از محصول رو گذاشته که در یوتیوب آپ شده؛ برای راحتی کار شما؛ فایل رو در آپلودسنتر انجمن آپ کردم دانلود کنید و ببینید.

http://jupload.ir/do.php?filename=joomlaforum.ir_14112732221.zip

این کامپوننت 3نسخه 15-39و 99 یورویی داره .که به به نظر بنده؛ با توجه به اینکه این سایتهای آپدیتهای زیادی منتشر نمیکنه، ورژن 39 یورویش مناسب و خوبه از اون گذشته نامحدود هم هست همین ورژن.

قیمت افزونه به پول ما در حدود 320 تومنه . برای فهمیدن اینکه کار باهاش سخته یا نه هم می تونید از نسخه رایگانی که مهندس مردانه زاده لینک دادن استفاده کنید تا متوجه بشید

امیر جان چجوری زدی شد 320 تومن!!!؟

99 یورویی رو اگه با یوروی 4300 حساب کنیم(هزینه ی پی پال و...) میشه تقریبا 430 تومن و 39 یورویی تقریبا 170 در میاد!!!!

در هر حال اگر لازم بود بفرمایید تا خرید انجام بشه. بنده طی امروز و فردا خرید خواهم کرد.

موفق و سربلند و پایدار باشید

ویرایش شده در توسط Hojjat MardaneZadeh

امیر جان چجوری زدی شد 320 تومن!!!؟

درود

حجت جان حق با شماست اشتباها دلار حساب کردم الان مجدد چک کردم متوجه شدم یورو بوده

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری