particular

پرداخت آنلاین

12 پست در این موضوع

سلام

من میخوام با rsform یه فرم ساده طراحی کنم که یک نفر بتونه با انتخاب یک مبلغ اون مبلغ رو به حساب سایت واریز کنه .

( مثل کمک به سایت که در بعضی سایت ها دیدید و کاربران هزینه ی دلخواهی رو واریز میکنن ) تنها فرقش اینه که من میخوام مبالغ رو در یک لیست کشویی نشون بدم .

اصلا هیچ اطلاعاتی توی این زمینه ندارم لطفا کاملا توضیح بدید چه چیزا نیاز دارم وچجوری باید این امکان رو فراهم کرد

با تشکر

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

چیز خاصی نیاز ندارید. پلاگین های پرداخت این افزونه چند تا فیلد دارند . پرداخت یا Donate که یک فیلد متنی هست که کاربر مبلغ پرداخت رو توش مینویسه. محصول تکی که یک محصول در یک فرم هست و در حالت اجباری ( انتخابی نیست و کاربر حتما باید مبلغشو بپردازه) و فیلد محصول چندتایی (چیزی که شما میخواین هست) یک لیست کشویی یا چک باکس که کاربر محصول مورد نظرش رو انتخاب میکنه. بقیه فیلد ها برای قرار دادن پرداخت آنلاین و آفلاین و انتخاب درگاه هست.

مهندس فتحی توی تاپیک درگاه های RSForm یک فایل تصویری برای آموزش RSForm و پلاگین های پرداخت قرار دادند که اگر ببینیدش متوجه میشید به چه شکل هست.

خب اگه لینک پرداخت بذارم توی هر مطلب و هر مطلب قیمت متفاوتی داشته باشه . ایا راهی هست که مدیر ببینه ازکدوم مطلب این پرداخت انجام شده

مثلا ما مطلب 1 ، مطلب 2 و مطلب 3 رو داریم و در مطلب 2 کاربر بر روی لینک پرداخت کلیک میکنه و پرداخت رو انجام میده .

باید چی کار کنم تا مدیر ببینه و بدونه که از مطلب2 این پرداخت صورت گرفته؟

باتشکر

مدیران محترم فکر نکنم سوالم برای شما سخت باشه . ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

از اینکه اسپم دادم از همه عذر میخوام

ممنون از جوملا فرومی ها

خب سایتی که من میخوام راه اندازی کنم باید اینجوری پیاده سازی بشه .

البته که منظور شما رو متوجه شدم .

این رو بخونید لطفا :

اگه لینک پرداخت بذارم توی هر مطلب و هر مطلب قیمت متفاوتی داشته باشه . ایا راهی هست که مدیر ببینه ازکدوم مطلب این پرداخت انجام شده

مثلا ما مطلب 1 ، مطلب 2 و مطلب 3 رو داریم و در مطلب 2 کاربر بر روی لینک پرداخت کلیک میکنه و پرداخت رو انجام میده .

باید چی کار کنم تا مدیر ببینه و بدونه که از مطلب2 این پرداخت صورت گرفته؟

باتشکر

خب من فکر میکنم این کارتون (یعنی این جور سناریو) منطقش صحیح نیست

اما بعنوان پاسخ، خب برای هر مطلب یک فرم جدا بسازید. اینطوری از submissions هر فرم می فهمید که مال کدوم مطلبه. چون میدونید که مثلا فرم شماره یک رو تو مطلب یک گذاشته بودید و فرم شماره 2 رو تو مطلب 2

حالا اگه یه پرداخت از فرم 2 بیاد مشخصا از مطلب 2 بوده

فهمیدم . به نظرم منطقیه که به ازای هر چند مطلبی که هست از فرم کپی کنی و هر کدوم رو به یک مطلب وصل کنی تا اینکه دنبال راهی باشی که تشخیص بدی از کدوم مطلب لینک شده به فرم پرداخت . هوم ؟ :)

کار که نشد نداره ولی فکر نکنم خواستت ساده باشه . کد شرطی میخواد لینک ارجاع دهنده رو از بروزر بگیره و به ازای اون یک فیلد از فرم رو معین کنه که حالا اون فیلد میتونه مخفی باشه . نه اصلا منطقی نیس :13:

البته تا حدودی خودمم فکر میکنم منطقش صحیح نیست . من هدفم رو میگم شما بفرمایید چجوری این قسمت سایت پیاده سازی بشه تا به مشکل بر نخورم . مرسی

من مجموعه های متفاوتی رو حاضر کردم برای بخش ترانه سراها و هر ترانه سرا بسته به موضوع شعری که سروده ، شعرش در مجموعه ی مربوطه قرار میگیره .

حالا یه خواننده میاد در یکی از این مجموعه ها و یکی از اشعار رو می بینه و میخواد این شعر رو از شاعر یا ترانه سرا بخره ( متن کامل شعر رو در سایت مشاهده کرده )

خب لینک خرید رو در زیر هر شعر قرار میدم . و با پرداخت پول به حساب مدیر سایت واریز میشه و مدیر سایت بصورت فیزیکی با ترانه سرا ها هر ماه تصویه حساب میکنه .

1 - اما چجوری مدیر میدونه که به ازای کدوم شعرها پرداخت صورت گرفته ؟

2 - در کل این قسمت چجور باید پیاده سازی بشه ؟

اینا که خیلی زیاده :))

با آر اس فقط میشه یک فروشگاه ساده و کوچیک راه انداخت . برای این کار فروشگاه ساز نصب کنی خیلی راحت تره .

اینا که خیلی زیاده :))

با آر اس فقط میشه یک فروشگاه ساده و کوچیک راه انداخت . برای این کار فروشگاه ساز نصب کنی خیلی راحت تره .

پیشنهاد خوبیه . در مورد فروشگاه ساز ها نسخه ی خاصی معرفی می فرمایید یا فرقی نمیکنه

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری