ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) دوستان، نیاز به یک فلش کار برای طراحی یک بنر کوچک فلش دارم. مشابه نمونه بنرهایی که در انجمن هست بنر رو برای پس فردا نیاز دارم لطفا اعلام هزینه و زمان کنید (با پیغام خصوصی) در همین تاپیک هم می تونید اعلام آمادگی کنید. شماره تماس بذارید من تماس می گیرم متشکرم ویرایش شده در شهریور 93 توسط Mahboobe.Maleki Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مهر 93 سلام دوست عزیز من تو انجمن بنر فلش ندیدم نمونه باید بدید تا قیمتش مشخص بشه چون انواع بنر فلش داریم سایزش هم مشخص کنید Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مهر 93 (ویرایش شده) سلام دوست عزیزمن تو انجمن بنر فلش ندیدم نمونه باید بدید تا قیمتش مشخص بشه چون انواع بنر فلش داریم سایزش هم مشخص کنید بنر فلش ندیدید ؟؟؟؟؟؟؟؟ الان بنر بالا سمت چپ به نظرتون با چی ساخته شده ؟ eshopcms ویرایش شده در مهر 93 توسط amir_seddighi درج مسیر Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مهر 93 بنر فلش ندیدید ؟؟؟؟؟؟؟؟ الان بنر بالا سمت چپ به نظرتون با چی ساخته شده ؟ eshopcms راست میگین شرمنده من فقط به این 4 تا بالا نگاه انداختم اونکه توی هدر هستش رو اصلا به چشمم نخورد:13: Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مهر 93 دوستان، نیاز به یک فلش کار برای طراحی یک بنر کوچک فلش دارم. مشابه نمونه بنرهایی که در انجمن هستبنر رو برای پس فردا نیاز دارم لطفا اعلام هزینه و زمان کنید (با پیغام خصوصی) در همین تاپیک هم می تونید اعلام آمادگی کنید. شماره تماس بذارید من تماس می گیرم متشکرم لطفا پیام خصوصی رو چک کنید Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مهر 93 دوستان، نیاز به یک فلش کار برای طراحی یک بنر کوچک فلش دارم. مشابه نمونه بنرهایی که در انجمن هستبنر رو برای پس فردا نیاز دارم لطفا اعلام هزینه و زمان کنید (با پیغام خصوصی) در همین تاپیک هم می تونید اعلام آمادگی کنید. شماره تماس بذارید من تماس می گیرم متشکرم اگه هنوز کسی انجام نداده میتونم براتون انجام بدم shahzadepars3000@yahoo.com Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مهر 93 اگه هنوز کسی انجام نداده میتونم براتون انجام بدمshahzadepars3000@yahoo.com سلام لطفا لینک نمونه کار برام بذارید. قیمت و زمان رو پ خ کنید زمان محدوده حداکثر 2 روز (برای طراحی و ویرایش) Share this post Link to post Share on other sites