aynalserat

ایجاد خودکار پوشه resized حاوی تصاویر

7 پست در این موضوع

دوستان پوشه ای به نام resized در مدیریت رسانه جوملای من ایجاد می شه که حاوی تصاویری کوچکی هست اصل این تصاویر بزرگ با سایز های مختلف هستند که یک نسخه از آن در این پوشه resized به اندازه های کوچک تری ذخیره می شن

لازم هست بگم که این پوشه موجود نبود تا اینکه مدتی پیش اینو دیدم پاک کردم دوباره ایجاد شد به مدیریت هاست گفتم که گفت از طرف هاست نیست

لطفاً راهنمایی کنید

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

افزونه ای نصب کردید که عکس های thumbnail یا همون بند انگشتی میسازه . این عکس ها کم حجم شده عکس اصلی هست و برای وقتی به کار میره که کاربر بدون باز کردن عکس بزرگ یک پیش نمایش از اون رو ببینه . اصول کاربردش برای افزایش سرعت بارگزاری هست تا زمانی که لازم نشده فایل حجیم عکس اصلی رو باز نکنه .

توضیحات : en.wikipedia.org/wiki/Thumbnail

چطور غیر فعالش کنم و مربوط به کدوم افزونه هست ؟؟؟ دوستان بیشتر راهنمایی کنید !!!!!!!!!!!!

دوستان کسی نیست بیشتر کمک کنه من چند روزه منتظر جوابم ولی کسی پاسخ نمی ده :oom::oom::oom::oom::oom:

معمولا افزونه های ریسایز تصاویر مطلب ، به صورت پلاگینی از نوع محتوا (content) عرضه میشوند. در مدیریت پلاگین ها ببینید اگر پلاگینی برای این کار دارید ، غیرفعال کنید یا از مدیریت افزونه ها حذفش کنید.

چنین پلاگینی نداشتم پلاگن هایی که استفاده می کنم فقط درج خودکار ادامه مطلب است داتسو گالری هم نصب دارم همچنین FW Gallery هم نصب دارم بیشتر راهنمایی بفرمایید

سازنده اومده کلی وقت گذاشته برای بهینه سازی سرعت لود عکس ها این سیستم رو نوشته حالا شما میخواید غیر فعالش کنید ؟ نمیفهمم . این یک قابلیت خیلی خوب و مهمه که به لود سایت کمک میکنه . حالا یک پوشه هم توی هاست ساخته بشه :|

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری