shahriarr

مشکل در ایمپورت sql جوملا 1.5 روی 2.5

14 پست در این موضوع

سلام بنده یک جوملای 1.5 نصب کردم در سال 90 امروز اومدم تمام فایل های روت هاست که جوملا روش نصب بود رو ریختم تو یه پوشه(move)دادم

بعد جوملا 2.5 آپلود کردم نصب کردم.نصب جوملا 2.5 با موفقیت بود.بعد خواستم مطالب و این چیزا رو دوباره برگردونم

دیتا بیس 1.5 export کردم به صورت دو تیکه(برخی از فایل ها یکبار برخی در بار دیگر)بعد اومدم تو دیتا بیس 2.5 import کنم که نشد این ارور رو داد

--
-- Dumping data for table `jos_banner`
--

INSERT INTO `jos_banner` (`bid`, `cid`, `type`, `name`, `alias`, `imptotal`, `impmade`, `clicks`, `imageurl`, `clickurl`, `date`, `showBanner`, `checked_out`, `checked_out_time`, `editor`, `custombannercode`, `catid`, `description`, `sticky`, `ordering`, `publish_up`, `publish_down`, `tags`, `params`) VALUES
(1, 1, '', 'جوملا', 'joomla', 0, 116, 3, 'irancartoon.jpg', 'http://www.irancartoon.com/', '2012-01-03 11:03:04', 0, 0, '0000-00-00 00:00:00', '', '<a href="{CLICKURL}" target="_blank">{NAME}</a>\r\n<br/>\r\nجوملا فارسی سيستمی قدرتمند جهت مديريت وب سايت!', 8, '', 1, 1, '0000-00-00 00:00:00', '0000-00-00 00:00:00', '', 'width=100\nheight=100'),
(2, 1, '', 'دانلود جوملا', 'joomla-download', 0, 106, 1, '', 'http://www.joomla.ir/download.html', '2010-04-25 09:04:46', 0, 0, '0000-00-00 00:00:00', '', '<a href="{CLICKURL}" target="_blank">{NAME}</a>\r\n<br/>\r\nآخرین نسخه حرفه ای و تخصصی جوملا را دانلود کرده و سایت یا پورتال خود را طراحی نم[...]

ارور دیگه هم برا بخش دیگه دیتا بیس شبیه به این بود

حالا من چیکار کنم اینا برگردن ؟خیلی برام مهمه حاصل 3 سال تلاش نمیخوام از بین بره

ممنون از همه

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

این کارتون عملی نیست. همینطوری نمیشه جداول دیتابیسشون با هم فرق می کنه

از تاپیک های زیر کمک بگیرید

مهاجرت از 1.5 به 2.5

مهاجرت از جوملا 1.5 به جوملا 2.5 و ابهامات من؟؟؟ [بایگانی] - انجمن جوملا ایران

انتقال مطالب و مجموعه ها به صورت دستی از جوملا 1.5 به 2.5

مهاجرت از 1.5 به 2.5

مهاجرت از 1.5 به 2.5

ببینید دوست عزیز

من هنگام نصب 2.5 پیشوند دیتا بیس رو jos قرار دادم که با با دیتا بیس 1.5 یکی هست اما بازم نشد

متاسفانه کمکی نکرد این لینک ها

خواهشا راه دیگه رو بگید

انتقال از 1.5 به 2.5 به همین راحتی نیست که با فقط با تغییر یک پیشوند جدول امکان پذیر باشه ساختارهای دیتابیس هر نسخه ای کاملا متفاوت هست

شما باید با راه اصولی انجام بدید که دوستان لینک دادن بهتون اگر با دقت مطالعه و انجام بدید میتونید منتقل کنید در ضمن انجمن رو جستجو هم کنید بازم تاپیکهای زیادی در این مورد هست

الان فایل های 1.5 رو دوباره ریختم تو رووت بعد ک سایت و باز کردم این ارور داد

No configuration file found and no installation code available. Exiting...

فایل configuration.php که در روت جوملا باید باشه و تنظیمات اتصال به پایگاه داده و یک سری تنظیمات پایه جوملا در اون قرار داره وجود نداره . بررسی کنید فایل خالی نباشه و در محل درست قرار گرفته باشه و محتوی اون به درستی تکمیل شده باشه

بله همین فایل رو ادیت کردم و فقط اطلاعات دیتا بیس رو وارد و سیو کردم اون ارور حذف شد منتها سایت سفید میاد بالا هیچی توش نیس

بقیه مقادر مثل زیر رو دست نزدم

/* Site Settings */
var $offline = '0';
var $offline_message = 'This site is down for maintenance.<br /> Please check back again soon.';
var $sitename = 'Joomla!';			// Name of Joomla site
var $editor = 'tinymce';
var $list_limit = '20';
var $legacy = '0';

* Server Settings */
var $secret = 'FBVtggIk5lAzEU9H'; 		//Change this to something more secure
var $gzip = '0';
var $error_reporting = '-1';
var $helpurl = 'http://help.joomla.org';
var $xmlrpc_server = '1';
var $ftp_host = '';
var $ftp_port = '';
var $ftp_user = '';
var $ftp_pass = '';
var $ftp_root = '';
var $ftp_enable = '';
var $tmp_path	= '/tmp';
var $log_path	= '/var/logs';
var $offset = '0';
var $live_site = ''; 					// Optional, Full url to Joomla install.
var $force_ssl = 0;		//Force areas of the site to be SSL ONLY.  0 = None, 1 = Administrator, 2 = Both Site and Administrator

/* Session settings */
var $lifetime = '15';					// Session time
var $session_handler = 'database';

/* Mail Settings */
var $mailer = 'mail';
var $mailfrom = '';
var $fromname = '';
var $sendmail = '/usr/sbin/sendmail';
var $smtpauth = '0';
var $smtpuser = '';
var $smtppass = '';
var $smtphost = 'localhost';

/* Cache Settings */
var $caching = '0';
var $cachetime = '15';
var $cache_handler = 'file';

/* Debug Settings */
var $debug      = '0';
var $debug_db 	= '0';
var $debug_lang = '0';

/* Meta Settings */
var $MetaDesc = 'Joomla! - the dynamic portal engine and content management system';
var $MetaKeys = 'joomla, Joomla';
var $MetaTitle = '1';
var $MetaAuthor = '1';

/* SEO Settings */
var $sef = '0';
var $sef_rewrite = '0';
var $sef_suffix = '';

/* Feed Settings */
var $feed_limit   = 10;
var $feed_email   = 'author';
}
?>

ارسال شده در (ویرایش شده)

در ضمن وقتی ادرس سایت رو میزنم خودم یک صقحه قرار داده بودم برا انتخاب زبان و بعد که فارسی رو میزنم میاد تو myweb.com/index.php که خالیه

و کنترل پنل مدیریت باز میشه و لاگین میشه مشکلی نداره

ویرایش شده در توسط shahriarr

الان که صفحه سفید هست میشه آپدیت رو شروع کرد؟

برا بار اول از jUpgrade وقتی روش کلیک میکردم هیچ تغییری ایجاد نمیشد

و بار دومم در اموزشی از همین سایت زده بود تو یه پوشه مجزا جوملا 2.5 نصب کنید بعد برید از دیتا بیس خروجی بگیرد سپس ادیتش کنید پیشوند های جدول ها رو با 2.5 یکی کنید و سپس ایمپورت کنید.این روش هم جواب نداد

آیا آپدیت به 1.7 آْسون تره؟اگه 1.7 هم بشه کارم راه میفته

باسلام دوست گرامی.

ساختار برنامه نویسی و استراژیکی جوملا 1.5 و جوملا 1.6 به بالاتر به کلی متفاوته!!!

هسته کاملا فرق میکنه در تمامی سطوم و تمامی بخش ها پس فرقی نمیکنه شما از 1.5 به 1.6 و 1.7 و بیایید یا 2.5.25!

پس میبایست که انتقال رو بطور اصولی انجام بدید راهنما رو دوستان در لینک های گذشته قرار دادند.اصول به همون طریق هست.بدون شک درهنگام انتقال به خطاهایی بر میخورید مخصوصا از جانب دیتابیس که طبیعتا میبایست وارد به امور جوملا و برنامه نویسی باشید.اگر دیتاتون براتون ارزشمند هستش و سایتتون رنک و رتبه و بازدیدکننده ی خوبی داره. با یه مبلغ ناچیز؛ میتونید پروژه رو به یک متخصص بسپارید که دقیقا تمامی محتوا به همراه تمامی لینک های موجود در سایتتون رو بطور درست و صحیح منتقل کنه به جوملا . 2.5

چرا که اگر تغییر در ساختار مجموعه بندی و منو بندی شما پیش بیا د به کلی تمام فعالیتهایی که در طی سال انجام دادید و در موتورهای جستجو ایندکس شده ؛ همه ش بهم میریزه.

پس کار آپدیت و انتقال جوملا؛ مقوله ی ساده و پیش پا افتاده ای نیست...

اگر باز هم موردی هست در خدمت خواهیم بود

موفق و سربلند و پایدار باشید

باسلام دوست گرامی.

ساختار برنامه نویسی و استراژیکی جوملا 1.5 و جوملا 1.6 به بالاتر به کلی متفاوته!!!

هسته کاملا فرق میکنه در تمامی سطوم و تمامی بخش ها پس فرقی نمیکنه شما از 1.5 به 1.6 و 1.7 و بیایید یا 2.5.25!

پس میبایست که انتقال رو بطور اصولی انجام بدید راهنما رو دوستان در لینک های گذشته قرار دادند.اصول به همون طریق هست.بدون شک درهنگام انتقال به خطاهایی بر میخورید مخصوصا از جانب دیتابیس که طبیعتا میبایست وارد به امور جوملا و برنامه نویسی باشید.اگر دیتاتون براتون ارزشمند هستش و سایتتون رنک و رتبه و بازدیدکننده ی خوبی داره. با یه مبلغ ناچیز؛ میتونید پروژه رو به یک متخصص بسپارید که دقیقا تمامی محتوا به همراه تمامی لینک های موجود در سایتتون رو بطور درست و صحیح منتقل کنه به جوملا . 2.5

چرا که اگر تغییر در ساختار مجموعه بندی و منو بندی شما پیش بیا د به کلی تمام فعالیتهایی که در طی سال انجام دادید و در موتورهای جستجو ایندکس شده ؛ همه ش بهم میریزه.

پس کار آپدیت و انتقال جوملا؛ مقوله ی ساده و پیش پا افتاده ای نیست...

اگر باز هم موردی هست در خدمت خواهیم بود

موفق و سربلند و پایدار باشید

ممنون بخاطر توضیح

ببینید یک آموزش جامع در سایت اصلی بود خوندمش من جوملا 1.5 خودم رو به اخرین نسخش تبدیل کردم ولی باز هم اون پلاگین آپگیرید واسم کار نکرد یعنی بعد از کلیک کردن روی بروزرسانی هیچ تغییراتی ندیدم ذر تنظیمات مشاهده ارور هم زدم ولی هیچی به هیچی

کلا jupgrade کار نمیکنه واسم

نسخه پرو jupgrade رو میخواستم پیداش کردم نتونستم دانلود کنم اگه شما دارید واسم قرار بدید استفاده کنم

در ضمن یک مطلبی هم قرار دادید واسه انتقال مطالب من کامل خوندمش بار اول دیتا بیس رو ادیت کردم ایمپورت کردم نشد بار دوم کلادوباره نصب کردم هنگام نصب 2.5 پیشوند رو با پیشوند جدول های 1.5 یکی کردم بازم هنگام ایمپورت ارور داد

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری