astanedoost

پشتی بانی نشدن فایل های ویدئویی

9 پست در این موضوع

سلام دوستان؛

من میخام فایل های ویدئویی آپلود کنم اما میگه این فایل ها پشتی بانی نمیشه در حالیکه نوع فایل رو در قسمت تنظیمات برای پشتی بانی شدن وارد کردم,

(و سوال اینکه آیا حتما باید کامپوننت ویدئویی نصب باشه تا بشه آپلود کرد یا نه / البته هم کامپوننت و هم پلاگین یک نوع افزونه نصب هست)

یه توضیح دیگه همخ اگر دوستان بدن ممنون میشم و اونم اینکه پلاگین های ویدئو چه کاربردی داره؟ در واقع برای ویدئو اول باید کامپوننت باشه که از طریق منو هم میشه نمایشش داد و بعد ماژولی برای صفحه اول یا غیره؛ این وسط برخی جاها صرفا پلاگین یا پلاگین و ماژول ویدئویی ارائه میشه چطور میشه ازشون استفاده کرد؟

با تشکر

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

ممنون بزرگوار؛ اما همچنان مشکل من پابرجاست؛

من کامپوننت گالری ویدئویی جومینا رو نصب کردم؛ این پلاگینی که شما فرموید رو هم نصب کردم؛

مشکل اول اینه که فایل در قسمت مدیریت رسانه آپلود نمیشه؛

مشکل دوم اینه که ویدئوهایی که کدهاشو برداشتم رو هم نمایش نمیده

www.animalzone.ir

نکته : فایل ویدیویی رو مستقیم در هاست آپلود کنید

در مدیریت سایت

به منوی تنظیمات کلی برید

و ادیتور پیش فرض رو روی TinyMCE قرار دهید ذخیره کنید.

سپس در قسمت ارسال مطلب بروی آیکون ویدیو کلیک کنید و لینک ویدیوی آپلود شده روی هاست خود رو قرار دهید.

اگر باز هم ویدیو تون نمایش داده نشد بگید

نشد عزیز؛ کامپوننت ها و ماژول های مربوطه رو حذف کردم,؛ هرچند فکر می کنم مشکل از جای دیگه باشه...

نکته : فایل ویدیویی رو مستقیم در هاست آپلود کنید

در مدیریت سایت

به منوی تنظیمات کلی برید

و ادیتور پیش فرض رو روی TinyMCE قرار دهید ذخیره کنید.

سپس در قسمت ارسال مطلب بروی آیکون ویدیو کلیک کنید و لینک ویدیوی آپلود شده روی هاست خود رو قرار دهید.

اگر باز هم ویدیو تون نمایش داده نشد بگید

دوستان کسی هست که بدونه مشکل از چی می تونه باشه؟؟؟؟؟

فایل ها دانلود نمیشه، فیلم هایی که کدهاشو از جای دیگه برداشتم نمایش د اده نمیشه، فایل هایی که از روی هاست آپلود کردم آدرسش رو نمیده، فایل هایی که از قسمت آپلود مستقیم خود کامپوننت آپلود کردم نمایش داده نمیشه ..... (فایل ها = فایل های ویدئویی) .....

درود

فایلهای ویدئویی که توسط افزونه های جوملا قابل نمایش هستند بصورت مستقیم با خود جوملا نمیتونید آپلود کنید .از طریف فایل منیجر هساتتون اقدام کنید

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری