hp_tofb

کامپوننت دریافت سفارش و تحویل دمو

6 پست در این موضوع

سلام خدمت اساتید گرامی

اول از همه شرمنده اگه باعث گرفته شدن وقتتون بشم

من دارم سایتی رو راه اندازی میکنم که کارش طراحی کارهای تبلیغاتی مثل کارت ویزیت و کاتالوگ و لوگو و تراکت و غیره هست.

کامپوننتی لازم دارم که وقتی مشتری به صفحه ثبت سفارش میره بک فرمی رو به عنوان اطلاعات اولیه وارد کنه که چی میخواد و در نهایت پس از تکمیل فرم یک کد رهگیری چیزی به مشتری نشون بده

بعدش از اون وقتی که تعداد روزی که به مشتری گفته شده سپری شد و برگشت به سایت ، با وارد کردن اون کد رهگیری اگر طرح حاضر نبود یک پیغام نمایش بده و اگه حاضر بود دموی طرح (عکس با واترمارک) نمایش داده بشه و مشتری در صورت پسندیدن گزینه تایید رو بزنه و به درگاه بانک وصل بشه و پرداخت کنه و عکس اصلی رو با کیفیت و بدون واترمارک دریافت کنه

اگر اطلاعات غیرضروری دادم معذرت میخوام ، خواستم با جزییات بدونید که دقیقا هدفم و کارم چیه تا بهترین جواب رو بگیرم

افزونه های فرم ساز متاسفانه یا نصب نمیشن روی لوکال من (خطا در ایجاد منوی مدیریت) و یا کد رهگیری ندارن. و مشکل اصلی تر اینکه حتی اگه کد رهگیری هم داد بعدش با چه کامپوننتی این کد رو وارد کنند تا نتیجه رو ببینند

ضمنا اگه راه دیگه ای برای سیستم فروش چنین سایتی به نظر اساتید میرسه شدیدا به مشاوره هاتون نیاز دارم :ds6a5d::ds6a5d:

پیشاپیش ممنون

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

ممنون دوست عزیز

متاسفانه آر اس فورم روی لوکال من نصب نمیشه و ارور خطا در ایجاد منوی مدیریت میده

سعی کردم جدول های برنامه رو پاک کنم و دوباره نصبش کنم اما متاسفانه یا نشد و یا نتونستم

ضمنا در صورت حل مشکل ، امکان نمایش و فروش دمو از طریق آر اس فورم وجود داره؟

امکانش هست با rsform ولی نه با این کاملی که شما می خواید.

به نظرم اگه سفارش یه افزونه اختصاصی را بدید حیلی براتون بهتره.

ممنون

پس میتونین لطف کنین یه لینکی یا راه حلی برای مشکل "خطا در ایجاد منوی مدیریت" بهم بگید؟ همه ی جاهایی که رفتم خیلی گنگ توشیح دادن و همه ی مخاطبین رو در حد حرفه ای تصور کردن

با سلام

دوست عزیز در صورتیکه میخواید دوستان راهنمایی کاملی بکنند یه دمو آنلاین بدید.

در صورتی که دمو آنلاین برایتان امکان ندارد لطفا عکس از قسمتی که مشکل دارید بفرستید با توضیحات کامل تا شما رو راهنمایی کنند.

پیشنهاد اولیه تغییر نسخه ار اس فرم نصب شده یعنی نسخه ی قرار داده شده در انجمن رو نصب کنید مشکلتون حل میشه( یا از جایی دیگه تهیه کنید).

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری