amir90

ایتمهای منو اصلی

5 پست در این موضوع

قالب سایتم براساس افزونه کا2 هست و برای ایتم های صفحه اصلی ماژولی داره ولی ماژول رو غیرفعال میکنم و میخواهم ایتم های صفحه اصلی رو با منو اصلی تنظیم کنم هیچ ایتمی نمیاد چطور باید تنظیمات صفحه اصلی رو براساس ایتمهای خود منو اصلی درست کنم

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

متوجه منظورتون نشدم. یک مقدار بیشتر توضیح بدید. دمو هم بدید.

متوجه منظورتون نشدم. یک مقدار بیشتر توضیح بدید. دمو هم بدید.

از قالب new3 استفاده میکنم در حالت عادی و بدون تغییر تنظیمات قالب و ماژولها ، ایتم های صفحه اصلی با ماژول SJ Mega K2 News هست مثلا چندتا مجموعه رو در ماژول مشخص میکنم و ماژول آخرین اخبار اون مجموعه رو نشون میده ولی اشکالاتی داره که مناسب کار من نیست و میخواستم ایتم های صفحه اصلی رو با استفاده از تنظیمات منو صفحه اصلی تنظیم کنم مثل خیلی از قالب ها ، حالا وقتی مآژول رو غیرفعال میکنم و قسمت main که برای ایتم های صفحه نخست هست خالی میشه

اون ماژولی که فعال کردید چی هست؟

منبع خوندن اطلاعاتش را چی انتخاب کردید؟

اون ماژولی که فعال کردید چی هست؟

منبع خوندن اطلاعاتش را چی انتخاب کردید؟

این ماژول SJ Mega K2 News برای ایتم های صفحه اصلی هست و نمیخواهم از این ماژول استفاده کنم

و میخواهم از طریق منو اصلی main menu و منو صفحه نخست ایتم هام رو انتخاب کنم ، روش کار بلد هستم ولی گویا صفحه اصلی قالب براساس این ماژول SJ Mega K2 News تنظیم شده و وقتی ماژول رو غیرفعال میکنم صفحه اصلی هم خالی میاد

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری