masoud_ra

حل مشکلات این قالب

6 پست در این موضوع

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام دوستان.

من یه قالب نوشتم یه سری مشکلات دارم ممنون میشم کمکم کنید.

1 - من ماژول نظر سنجی ( ... pollinh ) رو نصب کردم و همه چیزش درسته جز اینکه پایینش یه ایکون هست که روش کلیک میشه میره توی سایت سازنده می خوام این نباشه.

2 - قسمت content که مربوط به مطالب ویژه میشه : اولین پست رنگ پس زمینش با پست بعدی فرق می کنه چرا؟ چجوری میشه درستش کرد؟

3 - قسمت content که مربوط به مطالب ویژه میشه : نه می نویسه که توسط کی ایجاد شده نه تاریخ میزنه نه ایکون های print و mail میاد چی کار کنم نمایش داده شه؟

4 - قسمت content که مربوط به مطالب ویژه میشه : قسمت صفحات بندی بدون css هست چجوری می تونم بهش قیافه بدم یعنی اسم id چی هست که بتونم بهش شکل بدم؟

5 - قسمت content که مربوط به مطالب ویژه میشه : چجوری میشه پست اول و دوم رو از هم جدا کرد خیلی نزدیک به هم هستن.

6 - قسمت content که مربوط به مطالب ویژه میشه : چجوری میشه برای ادامه مطلب ( فقط ادامه مطلب ) یک دکمه طراحی کنم؟

7 - فوتر سایت از پایینه سایت خیلی فاصله داره چرا؟

[ATTACH=CONFIG]7241[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]7242[/ATTACH]

ویرایش شده در توسط masoud_ra

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

1- در پوشه ی modules و پوشه ی مربوط به ماژول نظرسنجی ، به پوشه ی tmpl برید و فایل default.php رو ویرایش کنید.

2- در مدیریت منو ، منوی صفحه اصلی رو برای ویرایش باز کنید و از سمت راست ، مقدار مطالب برجسته رو بر روی 0 قرار بدید و ذخیره کنید. اگر مشکل حل نشد دموی آنلاین (آدرس سایتتون) رو قرار بدید.

3- در مدیریت منو ، منوی صفحه اصلی رو برای ویرایش باز کنید ، از سمت راست ، به بخش گزینه های مطالب رفته و چک کنید که این گزینه ها فعال باشند.

4 و 5 و 7- دموی آنلاین قرار بدین بررسه بشه.

6- با css باید نوشته بشه. اگر تسلط ندارید ، تصویری از اون چیزی که میخواین + آدرس سایتتون رو قرار بدین تا متناسب با سورس سایتتون کد css بهتون بدیم.

موفق باشید

سلام

1- هم میتونید در فایل php ماژول ویرایش کنید و کلا اون قسمت رو پاک کنید و هم میتونید در فایل main.css در مسیر :

tabligheman.ir/components/com-sextpolling/assets/css

کلاس .polling_container_wrapper .powered_by_9 که در خط 792 قرار دارد رو پیدا کرده و کد زیر رو داخلش بذارید

display: none !important;

بقیه موارد رو بررسی میکنم و میگم

سلام

1- هم میتونید در فایل php ماژول ویرایش کنید و کلا اون قسمت رو پاک کنید و هم میتونید در فایل main.css در مسیر :

Tabligheman.ir/components/com-sextpolling/assets/css

کلاس .polling_container_wrapper .powered_by_9 که در خط 792 قرار دارد رو پیدا کرده و کد زیر رو داخلش بذارید

display: None !important;

بقیه موارد رو بررسی میکنم و میگم

داداش کاری که گفتی رو کردم ولی مثل اینکه اونا خیلی زرنگ ترن d:

[attach=config]7243[/attach]

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری