saeedparsa

معرفی افزونه این سایت

10 پست در این موضوع

باسلام

توی این سایت پوشاک - شیکات درقسمت سمت چپ از چه افزونه ای برای تعیین قیمت به این صورت استفاده شده؟ایا برای جوملا هم همچین افزونه ای وجود داره؟

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

تا حالا چنین چیزی ندیدم. در هر صورت شما باید بگید توی چه افزونه ای و برای چه کاری می خواید استفاده بشه ؟

تو وردپرس هست ولی توی جوملا ندیدم البته در نسخه های قدیمی دیدم ولی واسه جوملا ۱ بود

فکر می کنم تو ووکامرس هست که یکی از ماژول هاش هست

تو این سایت هم استفاده شده در سمت چپش

http://cake-online.ir/

معمولا به نام فیلتر قیمت تو سایت های وردپرسی پیدا می شه

ولاه خیر ولی یک چندتا اسم انگلیسی می زنم اگر چیزی پیدا شد حتما بهتون در اینجا اعلام می کنم ولی سعی کنید در قسمت فیلتر های قیمت در بین افزونه های خارجی مربوط به هر فروشگاه ساز بگردید زودتر به هدفتون می رسید

مثلا این گزینه کلیک کنید

حالا بین فروشگاه ساز هایی مثل

جوم شاپینگ - هیکا شاپ - ویرچوال مارت بگردید شاید گزینه خوبی بینشون باشه

مثلا من در اولین جستجوم در اینترنت براتون یکی تقریبا برای کاری که می خواهید پیدا کردم

Joomshopping Extended Search module for Joomla - Joomcar Demo site

لینک جوملا جهانیش

http://extensions.joomla.org/extensions/extension-specific/joomshopping-extensions/22855

ولی خوب نمی دونم دقیقا همون هست یا نه ولی همینطوری جستجو کنید سریع پیدا می کنید

باسلام دوست گرامی.

فیلد جستجوی پارامتریک قیمتی ؛ یا نوعی و ....در فروشگاه ساز های پرسابقه جوملا نیست! مثلا در ویرتومارت و جومشاپینگ در هسته ش تعبیه نشده .اما این گزینه در فروشگاه ساز هیکاشاپ بطور داخلی و پشفرض سیستم تعریف شده هستش...

موفق و سربلند و پایدار باشید

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری