ارسال شده در آبان 93 سلام دوستان عزیز خوبین؟ ی مدتی هست میخوام کامپوننت EasySocial رو ترجمه کنم و هرچی بررسی میکنم میبینم که بتنهایی خیلی سنگینه چون حدود 11هزار خط ترجمس. مخیواستم بدونم دوستانی هستن که باهم این کامپوننت رو ترجمه کنیم؟ اگه کسانی که مایل به انجام این کار هستن اعلام کنن تا با هم کار رو شروع کنیم. ممنون یا علی Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آبان 93 با سلام بنده هم در این راه میتونم کمکتون کنم Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آبان 93 .:: تاپیک به بازارچه منتقل شد ::. Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آبان 93 خیلی خوب فعلا شدیم 2تا. اگه تعداد به 10 تا 12 تا برسه حدود 2 هفته ای ترجمش میکنیم. و بعد هم انتشار بازم ممنون منتظر خبرم باشید یا علی Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آبان 93 سلام دوست عزیز من یه مترجم هستم. در ضمن صاحب امتیاز دارالترجمه اینترنتی ایران هم هستم. اگه تمایل داشتید من هم یه کوچولو میتونم در خدمتتون باشم. با احترام دارالترجمه ایران Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آبان 93 من چون به کارهای گروهی علاقه مندم اعلام آمادگی میکنم . منم هستم Share this post Link to post Share on other sites