8 پست در این موضوع

سلام

دوستان من از یکی ز سایت های فارسی قالب yoo_quantum رو خریداری کردم ولی متاسفانه مثل اینکه نسخه نال شده بوده و با مشکل مواجه شدم. الان من دنبال این قالب می گردم و شدیدا بهش احتیاج دارم .لطفا اگه کسی این قالب رو داره برای من ایمیل کنه .اگه فروشی هم باشه مشکلی نداره .

ممنون

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket
سلام

دوستان من از یکی ز سایت های فارسی قالب yoo_quantum رو خریداری کردم ولی متاسفانه مثل اینکه نسخه نال شده بوده و با مشکل مواجه شدم. الان من دنبال این قالب می گردم و شدیدا بهش احتیاج دارم .لطفا اگه کسی این قالب رو داره برای من ایمیل کنه .اگه فروشی هم باشه مشکلی نداره .

ممنون

برای تهیه نسخه ارجینال با ایمیل زیر ازتباط برقرار کنید

mm.fallah@yahoo.com

درود

میخواید اول مشکلش رو بگید مشخص بشه از نال بودن بوده یا نه ؟ چون نال به معنی مشکل دار نیست .

درود

میخواید اول مشکلش رو بگید مشخص بشه از نال بودن بوده یا نه ؟ چون نال به معنی مشکل دار نیست .

چرا مسئول سرورمون که خودش برنامه نویس حرفه ای و طاح سایت بررسی کرد گفت برای اینه که از قالب نال شده استفاده کردید. یک سایت دیگه ام دقیقا از قالب نال شده استفاده کردم که باید بعد از این اون رو هم درست کنم[sharmsar]

شاید سوال خیلی از دوستان این باشد که قالب نال یا افزونه نال چیست؟ افزونه اورجینال دقیقا چیست ...؟ در این قسمت قصد دارم یکم این موضوع را برای دوستان شفاف تر کنم

اورجینال : اسکریپت ، افزونه یا قالبی که به صورت مستقیم از سایت سازنده خریداری می شود.

نال یا کرک شده: در بعضی از موارد تولید کننده اسکریپت جهت جلوگیری از کپی و سئو استفاده دیگر افراد اسکریپت خود را توسط ابزارهایی نظیر ioncube کد می کند. هنگامی که یک هکر این افزونه کد شده را کد گشایی نموده و قسمتی هایی که مربوط به لایسنس اسکریپت بوده را تغییر می دهد این اسکریپت نال یا کرک شده نامیده می شود.

:dadad4:

طرح موضوع : حال سوالی که مطرح می شود افزونه و قالب هایی جوملا اغلب تحت لیسانس GPL و کد باز ارائه می شوند حال مطرح کردن واژه افزونه یا قالب نال و کرک شده صحیح می باشد؟

از انجایی که افزونه و قالب های جوملا کد باز ارائه می شوند اساسا طرح واژه نال و کرک شده صحیح نمی باشد.

طرح موضوع: پس چرا افزونه و قالب اورجینال خریداری نماییم؟

جدای از موضوع رعایت حق کپی رایت و حق برنامه نویس، موضوع دیگری که وجود دارد شما با خرید افزونه و قالب اورجینال تنها برنامه را خریداری نکرده اید بلکه موضوع مهمتر " پشتیبانی " می باشد که توسط شرکت سازنده به شما ارائه می شود. این پشتبیانی اغلب شامل پاسخ گویی به سوالات شما، رفع اشکالات ... می باشد.

توصیه ها:

از سایت های روسی و عربی که افزونه و قالب های جوملا را به رایگان ارائه می کنند استفاده نکنید و در صورت استفاده به شدت احتیاط نمایید. نحوه کارکرد این سایت ها اغلب به این صورت می باشد که این سایت ها برنامه را خریدای می نمایند ، تغییراتی در افزونه یا قالب ایجاد نموده این تغییر اغلب به دو نحو می باشد: (متاسفانه سایت های ایرانی که این افزونه و قالب ها را ارائه می دهند از این سایت ها استفاده می نمایند)

1- تغییرات و دستکاری به نحوی می باشد که بستر هک و سئو استفاده از سایت استفاده کننده از قالب و افزونه را فراهم آورند -(مدتی پس از نصب این برنامه ها توسط مخاطب - به یاد دارم یکی از کاربران اعلام کرده بود از سایت ایشون جهت ارسال ایمیل اسپم استفاده می شود پس از بررسی این موضوع متوجه دستکاری قالب شدیم)

2- قرار دادن لینک به سایت های دیگر . تعدادی از این سایت جهت استفاده از سایت مخاطب لینک هایی را به سایت های دلخواه خود قرار می دهند این لینک ها در بعضی موارد قابل مشاهده می باشد ولی اغلب به صورتی می باشند که از دیدکاربر مخفی بوده ولی توسط موتورهای جستجو قابل مشاهده و ایندکس می باشند. این روش در بیشتر سایت هایی ایرانی که قالب های وبلاگ های نظیر بلاگ فا، میهن بلاگ .. را به صورت رایگان ارائه می دهند استفاده می شود.

سعی نمایید افزونه و قالب را به صورت مستقیم از سایت سازنده خریداری نمایید!! در صورتی که از سایت واسط استفاده می کنید و یا از شخصی چهت پرداخت وجه استفاده می نمایید درخواست نام کاربردی و پسورد در سایت سازنده نمایید!!

(متاسفانه بسیاری از شرکت ها به جای ارائه نام کاربری و پسورد در سایت سازنده تنها به ارائه کد لایسنس اکتفا می نماییند )

به نقل از مجید فتحی

-------------------------------------------------------------------------------------

قالب ها یا افزونه های نالی که مشکل دارند معمولا چون توسط نالر دستکاری میشن و معمولا سایت های روسی این کار رو می کنن .

حالا بکذریم نسخه فارسی رو می خواید یا لاتین هم خودتون میتونید فارسی سازی کنید ؟

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری