taghdir

نمایش کلمات کلیدی در صفحه دل خواه

11 پست در این موضوع

با سلام

بنده از پلاگین کلمات کلیدی استفاده میکنم و میخوام که کلمات کلیدی در صفحه اصلی و قبل از ادامه مطلب نمایش داده نشود و فقط در صفحه همان مطلب نمایش داده شود

آیا امکان دارد؟

و اینکه چطور میتونم بفهمم که کجای سایت و در کدام مطالب h1 استفاده شده است؟

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

از پلاگین plg_showtags استفاده میکنید؟؟؟

برای بدست اوردن تگ های h1 ، روی سایتتون کلیک راست کنید ، view page source رو بزنید. در پنجره ی باز شده ، کلید های ترکیبی ctrl+f رو بزنید تا بلوک سرچ در زیر پنجره نمایان بشود. در بخش فوق عبارت <h1 رو بزنید تا مشخص بشه که کجا از h1 استفاده شده.

با فایرباگ یا Inspect Element خود مرورگر که با دکمه F12 اجرا میشن هم میشه مکانش رو پیدا کرد و با رفتن روی کد ، مشخص میشه که در چه ناحیه ای اون متن قرار داره.

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام وحید جان

h1 عنوان های مطالبم هستند تو سایت chkme.com گفته که h1 زیاده باید 1 یا 2 تا باشه و اینکه h2 نداری چطوری این مشکلو برطرف کنم؟!

والا پلاگین اسم نزده عکس شو میزارم

do.php?imgf=joomlaforum.ir_14152758821.jpg

ویرایش شده در توسط taghdir

اگه پلاگینتون با استفاده از کد سینتکس کلمات کلیدی رو نمایش میده اون کد رو فقط در قسمت اصلی مطلب قرار بدید ولی اگر به شکل خودکار میاره بهتره از پلاگینهای دیگه ای استفاده کنید

کامپوننت tortag خوبه پلاگینهاش هم با درج کد کار میکنه و میتونید فقط در قسمت نمایش متن اصلی مطلب کد نمایش کلمات کلیدی رو قرار بدید

ممنون از پاسخ گویی شما دو سوال دیگه من چطوری میتونم تک های h1 توی قالبم رو به h3 تبدیل کنم ؟ عنوان های مطالبم همه h1 هستند.

و اینکه یک ادیتور معرفی کنید که بشه توش کد قرار داد مثل همین ادیتور اینجا

مثلا

کد

تگ ها رو باید توی قالبتون بررسی کنید ببینید کجاها از چه تگی استفاده کردید و تغییرات بدید فایلهای قالبتون رو چک کنید

در مورد کد هم میتونید از پلاگینهای درج کد استفاده کنید داخل انجمن قبلا مواردی قرار داده شده انجمن رو جستجو کنید

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری