zartosht0171

نظر در مورد قالب سایت

8 پست در این موضوع

با سلام خدمت همه

با توجه به نظرات دوستان در مورد قالب قبلی سایت قالب جدیدی طراحی شد و روی سایت اجرا شد.لطفا از سایت دیدن نمایید و نظرات خوبتونو در مورد قالب اعلام نمایید

وبسایت دائرة المعارف موسیقی

:auizz3ffy9vla57584x

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

سلام

راستش قالبتون جای کار خیلی داره.

1- چرا کلا قالب چسبیده به سمت راست و وسط نیست؟

2- رنگ بندی اصلا خوب انتخاب نشده.

3- فونت مناسب و فارسی به سایت اضافه کنید

4- هاور منو ها هم خیلی بد شده.

بخوایم ریز بشیم خیلی چیزهای دیگه هم هست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

راستش قالبتون جای کار خیلی داره.

1- چرا کلا قالب چسبیده به سمت راست و وسط نیست؟

2- رنگ بندی اصلا خوب انتخاب نشده.

3- فونت مناسب و فارسی به سایت اضافه کنید

4- هاور منو ها هم خیلی بد شده.

بخوایم ریز بشیم خیلی چیزهای دیگه هم هست

درود

منم نظر دوسته خوبمو دارم

به نظر من توی طراحی قالب ، شما اول یه مرجع یا یه طرحی رو بیس کارتون قرار بدید . سپس کاره طراحیتون رو شروع کنید و سعی کنید طرحتون از بیس تون بهتر و جذاب تر باشه . این قالب هم مثل قالب قبلی اصلا کاربر پسند نیست . البته عذر میخوام که این انتقاد ها رو میکنیم.کارتون واقعا قابله ستایشه که تونستید خودتون قالب بزنید . اما جای کار داره

من مطمعنم پیشرفت شما در آینده خیلی زیاد خوهد شد

انشا... موفق باشید

ویرایش شده در توسط Mohammad Amin Ramroudi

با سلام خدمت همه

با توجه به نظرات دوستان در مورد قالب قبلی سایت قالب جدیدی طراحی شد و روی سایت اجرا شد.لطفا از سایت دیدن نمایید و نظرات خوبتونو در مورد قالب اعلام نمایید

درود

اگه بعنوان بازدید کننده بخوام نظر بدم به اعتقاد من مثل یک پروژه ای میمونه که تازه 10% کارش انجام شده .

رنگ قالب - فونت ها و سایزشون - استایل ها - محل قرار گیری ماژول ها و ....... همه جای بسیاری کار داره .

به نظرم اگه هدفتون واقعا راه اندازی یک سایته درست و حسابیه از همین حالا استارتش رو بزنید و تکه تکه روی این قالب وقت بذارید . می تونید از سایتهای مشابه دیگه الگو بگیرید .

اگه بعنوان یه دوست و همکار در انجمن بخوام نظر بدم به اعتقادم بعنوان یکی از اولین کارها بد نیست ولی چون کاربر انجمن جوملای ایران هستید انتظار بیشتری ازتون میره .

امیدوارم از نظرات رک من نرنجید و بدونید که هدف پیشرفت خودتونه نه چیز دیگه ای

موفق باشید

با سلام خدمت همه

خیلی سادس، سمت چپ صفحه خالیه!

مرسی از نظرات همه ی شما دوستای عزیزم که بی پرده حرفتونو میزنین و به آدم انگیزه برای بهتر شدن میدین :25::thanks:

امیدوارم بتونم با استفاده از نظرات شما به توانایی مناسبی برای طراحی این قالب برسم gift

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری