ارسال شده در آبان 93 سلام به همگی یه تغییر توی جومشاپینگ میخواستم زحمتش رو بکشید [ATTACH=CONFIG]7428[/ATTACH] توی جوم شاپینگ ویژگی عرض و ارتفاع رو به محصول اضافه کردم که جومشاپینگ قیمت این ویژگی ها رو با هم جمع میکنه چیزی که من میخوام اینه که این دو تا مقدار به جای اینکه انتخاب بشن توسط کاربر پر بشه (به سانتیمتر و یا به متر) بعد در هم در هم ضرب بشه و بعد در یه مقدار ثابتی که توسط مدیر سایت برای هر محصول تعیین میشه ضرب کنه و قیمت نهایی رو نمایش بده دوستانی که مایل به انجام این پروژه هستن زمان و مبلغ پیشنهادیشون رو ایمیل یا پ . خ کنن لطفا nodehi.s@gmail.com 09376320561 Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آبان 93 دوستان و همراهان گرامی ! کسی نیست این کار رو انجام بده؟ Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آبان 93 میتونید با پیام خصوصی در تماس باشید و اطلاعات بدید تا چک کنم و بگم خدمتتون Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 93 این پلاگین رو دیدید؟ Joomshopping Free Attribute calculate price Share this post Link to post Share on other sites