ارسال شده در آبان 93 (ویرایش شده) با سلام و خسته نباشید دوستان من میخوام چند تب به صفحه محصولات اضافه کنم، با این فرض که بشه توش ماژول و مطلب قرار داد ممنون میشم قیمت و زمان پیشنهادییتون را برام خصوصی بفرستید ویرایش شده در آبان 93 توسط jao Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آبان 93 درود افزونه SJ VM Ajax Tab رو بررسی بفرمائید : SJ Vm Ajax Tabs Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آبان 93 درودافزونه SJ VM Ajax Tab رو بررسی بفرمائید : SJ Vm Ajax Tabs ممنون جناب صادقی میدونید منظورم اون قسمته که انتهای هر محصول تبی هست که توضیحی درباره محصول میده، حالا اونجا میخوام تعداد تب هاش بیشتر بشه اگه میشد از تب سازها هم استفاده کرد عالی میشه اما چطور میشه ماژولی رو در صفحه محصولات نمایش داد؟؟:13: Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آبان 93 باسلام دوست عزیز اصلا نیازی به نوشتن و یا کار دیگری نیست! به ماژول بالا هم نیازی نیست.شما براحتی میتونید از پلاگین های تب ساز استفاده کنید. این پلاگین ها در ادیتور ثبت مطلب/محصولتون نمایش داده میشوند.ب این شکل میتونید به تعداد زیادی تب بصورت اچ تی ام ال که هرچییزی رو میتونید داخلش بیارید، وارد کنید. Demo/Download: Tabs - NoNumber - Joomla! Extensions موفق باشید و سربلند 1 کاربر پسند دیده است Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آبان 93 ممنون جناب صادقیمیدونید منظورم اون قسمته که انتهای هر محصول تبی هست که توضیحی درباره محصول میده، حالا اونجا میخوام تعداد تب هاش بیشتر بشه اگه میشد از تب سازها هم استفاده کرد عالی میشه اما چطور میشه ماژولی رو در صفحه محصولات نمایش داد؟؟:13: درود الان متوجه منظورتون شدم . از روشی که حجت جان فرمودند می تونید استفاده کنید از تب سازهای مطالب 1 کاربر پسند دیده است Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آبان 93 باسلامدوست عزیز اصلا نیازی به نوشتن و یا کار دیگری نیست! به ماژول بالا هم نیازی نیست.شما براحتی میتونید از پلاگین های تب ساز استفاده کنید. این پلاگین ها در ادیتور ثبت مطلب/محصولتون نمایش داده میشوند.ب این شکل میتونید به تعداد زیادی تب بصورت اچ تی ام ال که هرچییزی رو میتونید داخلش بیارید، وارد کنید. Demo/Download: Tabs - NoNumber - Joomla! Extensions موفق باشید و سربلند یک دنیا تشکر استاد، واقعا گیر کرده بودم که چه راهی میتونه داشته باشه واقعا مرسی که هستید Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آبان 93 درودالان متوجه منظورتون شدم . از روشی که حجت جان فرمودند می تونید استفاده کنید از تب سازهای مطالب واقعا ممنون از لطفتتون، فقط یه نکته میشه چندتا از این تب سازها رو نام ببرید(ترجیحا بشه ماژول هم قرار داد) البته با قبلی هم مشکلم حل میشه Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آبان 93 بهترینش همین هست.که شما تا 7 تب میتونید قرار بدید.(ورژن رایگان منظورمه!) اما برای 7تب بیشتر میبایست ورژن تجاریش رو خریداری کنید. به غیر از این ماژول JU Tabs پیشنهاد میشه...اینهم فوق العاده ست(البته این افزونه کلاً تجاریه!): 403: Access Forbidden دمو http://demo.joomultra.com/extensions/ju-tabs.html موفق باشید و سربلند Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آبان 93 ممنون استاد NoNumberاستفاده کردم، الان فقط مشکلم اینه که میخوام یکی از تب ها رو به نظرات اختصاص بدم Share this post Link to post Share on other sites