joomla

خطا در نصب قالب

9 پست در این موضوع

سلام بچه ها .

میخوام یه قالب نصب کنم اما این خطا میده

اخطار! - عدم موفقیت در جابجایی فایل

JFile::read: Unable to open file: '/home/tabletir/public_html/tmp/rt_quantive_j15.tgz'

Unable to read archive

Warning: fopen(/home/tabletir/public_html/tmp/rt_quantive_j15.tgz) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /home/tabletir/public_html/libraries/joomla/filesystem/file.php on line 246

باید چیکار کنم ممنون

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

بچه ها فهمیدم .سطح دسترسی همه غیر قابل ویرایش است به تصویر زیر نگاه کنید

باید چطور سطح دسترسی همه پوشه ها را قابل ویرایش کنم؟ اینکا را باید تک تک انجام دهم یا اینکه میشه همه را با هم سطح دسترسی ها را تغییر داد ؟

fjwnkii6i7a7y7wbkrn7.png

بچه ها فهمیدم .سطح دسترسی همه غیر قابل ویرایش است به تصویر زیر نگاه کنید

باید چطور سطح دسترسی همه پوشه ها را قابل ویرایش کنم؟ اینکا را باید تک تک انجام دهم یا اینکه میشه همه را با هم سطح دسترسی ها را تغییر داد ؟

fjwnkii6i7a7y7wbkrn7.png

اول این که اگه تنظیمات FTP رو انجام ندادید، اول تنظیم کنید و ببینید نصب میشه یا نه.

اگه نشد که بعید می دونم:

اگه کنترل پنل شما CPanel هست برید و از طریق filemanager سطح دسترسی پوشه ها را روی 755 بزارید.

اگه کنترل پنل شما Plesk هست و احتمالا از تنظیمات پیش فرض نصبش استفاده می کنه به filemanager برید و سطح دسترسی پوشه ها رو برای نصب روی 777 بزارید. بعد از نصب دوباره به 755 تغییر بدهید.

تنظیمات اف تی پی را وارد کردم اما بازم نصب نشد و همان خطا را داد تمامی پوشه ها هم در public_html سطح دسترسیشون 755 است . از کنترل پنل سی پنل استفاده میکنم

ممنون

Unable to read archive

Warning: fopen(/home/tabletir/public_html/tmp/rt_quantive_j15.tgz) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /home/tabletir/public_html/libraries/joomla/filesystem/file.php on line 246

اینجا رو دقت نکردم.

یه بار فایلت رو چک کن که سالم هست یا نه.

اگه سالم بود فایل رو باز کن، بعد zip کن و بعد نصب بود.

اگه بازم نشد دستی قالب رو نصب کن. (توی پوشه ی templates بریز)

ممنونم اقای نوین فرد . الان مشکل حل شد و همه افزونه ها نصب شدند به جز قالب .

این بار خطای زیر میاد برای نصب قالب

Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in /home/tabletir/public_html/libraries/joomla/filesystem/archive/tar.php on line 145

ببخشید . حل شد یک بار از zip خاج کردم و دوباره zip کردم نصب شد . بسیار ممنونم با تشکر فراوان

ممنونم اقای نوین فرد . الان مشکل حل شد و همه افزونه ها نصب شدند به جز قالب .

این بار خطای زیر میاد برای نصب قالب

Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in /home/tabletir/public_html/libraries/joomla/filesystem/archive/tar.php on line 145

خوب یه توضیحی بهتون بدم که این مشکل از کجا ناشی میشه:

تنظیمات php سرور شما در فایلی به نام php.ini قرار داره. یکی از این تنظیمات max_execution_time هست. این متغیر که مقدار پیش فرض اون معمولا روی 30 قرار داره (به معنای 30 ثانیه) مشخص می کنه یک اجرای اسکریپت php شما یا به اصطلاح ساده تر یک عمل شما حداکثر مجازه چقدر زمان ببره.

اما دلیل این با توجه به این که خودم هم با این مشکل برخورد کردم یکی از موارد می تونه باشه:

1) فایل فشرده ی نصب شما مشکل داره یا سرور شما نوع فایل آرشیو شما رو نمی تونه بخونه.

2) اسکریپت php شما توی یک حلقه ی بی نهایت افتاده.

3) حجم فایل لازم برای ترانسفر بالاست یا سرعت شما خیلی پایینه.

ممنون . فایل zip مشکل داشت و حل شد . بسیار ممنونم . اما الان یه مشکل دیگه پیش آمده در ارسال جدید مطرح میکنم

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری