mojtaba031

13 افزونه برتر برای Firefox برای طراحان وب

17 پست در این موضوع

ارسال شده در (ویرایش شده)

اگرچه بسیاری از کاربران وب از مرورگر Firefox استفاده می کنند و این مرورگر گردش در وب را برای کاربران وب بسیار لذت بخش می کند، اما جدا از ویژگی های پیش فرض Firefox افزونه های بسیاری نیز برای این مرورگر فوق العاده وجود دارند که می توانند کارایی آن را بسیار ارتقا ببخشند. یکی از چیزهایی که Firefox را از دیگر مرورگرها متمایز می کند گنجینه ای از افزونه های فوق العاده ای است که در طول زمان برای این مرورگر ساخته شده است.

اگرچه من به عنوان کاربر وب از افزونه های زیادی استفاده می کنم، اما به عنوان یک طراح وب استفاده از برخی افزونه ها دردسر های طراحی وب را به شدت کم می کنند و مطمئن هستم بدون این افزونه های فایرفاکس واقعا نمی توانم کار طراحی وب را انجام بدهم.

در ادامه لیستی از 14 افزونه برتر برای فایرفاکس برای طراحان وب را قرارداده ام.

==================================================

ویرایش شد بدلیل قرار ندادن منبع، لینک منبع گذاشته شد

منبع

ویرایش شده در توسط Pooyan Afzali
ذکر نکردن منبع

Share this post


Link to post
Share on other sites
کدگذاری فایلهای php با ioncube آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

اگر بخواهم از بین افزونه های موجود برای Firefox فقط یکی را انتخاب کنم، مطمئنا آن یک گزینه فقط Web Developer است. از جمله ویژگی هایی از این افزونه که معمولا از آنها استفاده می کنم، تغییر در CSS و مشاهده تغییرات بر روی صفحه در حین ایجاد تغییرات، و همینطور برای HTML است. از دیگر ویژگی های آن امکان غیر فعال کردن موقت javascript است. دستکاری کوکی ها، دستکاری فرم ها و ایجاد تغییرات بسیار زیاد در آنها، حذف کوکی ها با تعیین شرایط خاص، غیر فعال کردن تصاویر، مشخص کردن عناصر خاص در صفحه که کادر قرمزی دور آنها کشیده شود و نیز استفاده از لینک های در دسترس برای بررسی Validate بودن صفحه از جمله ویژگی هایی است که معمولا به طور روزانه از آنها استفاده می کنم.

البته ویژگی های Web Developer محدود به همین موارد نیست و حتما باید آن را نصب کنید و امتحان کنید تا به قدرت آن پی ببرید!

Share this post


Link to post
Share on other sites

اگرچه این افزونه برای رفع اشکالات در javascript معروف تر است، اما به این کاربرد محدود نیست. از جمله کاربردهای این افزونه پیدا کردن کد مربوط به یک عنصر در صفحه با اشاره کردن به آن عنصر توسط ماوس است.

معمولا طراحی وب بدون وجود این افزونه بسیار مشکل است و اگرچه آن را در ردیف دوم بعد از Web Developer معرفی کردم، اما اصلا کم ارزش تر از آن نیست. نکته جالب توجه در مورد این افزونه این است که افزونه های دیگری برای Firebug نوشته شده اند که قابلیت های جدیدی به Firebug اضافه می کنند!

Share this post


Link to post
Share on other sites

یکی از برترین افزونه هایی که به نظر من همه ی مرورگرها باید نظیر آن را داشته باشند، Scrapbook است. معمولا طراحان وب لیست عظیمی از صفحات وب را باید در رایانه شون نگهداری کنند که مدیریت و نگهداری اون کار بسیار سختی است. علاوه بر اون معمولا وقتی از گزینه Save برای ذخیره کردن صفحه ای استفاده کنیم، هیچ وقت صفحات به طور کامل ذخیره نمی شوند.

اما Scrapbook این مشکل را حل کرده است. علاوه بر این که ذخیره کردن صفحات به راحتی و به طور کامل توسط این افزونه انجام می شود، این افزونه مدیریت بسیار قوی را بر صفحات ذخیره شده در اختیار ما قرار می دهد. قابلیت جستجوی متن خاص در کل سایت های ذخیره شده هم از قابلیت های Scrapbook است. علاوه بر این ها امکان تعیین عناصری که در خود صفحه وجود ندارند و لینکی از اونها در صفحه وجود دارد نیز ممکن است. حتی می توان عمق ذخیره سازی را معین کرد تا این افزونه تا عمق خاصی در لینک هایی که پیدا می کند پیش برود و همه ی آنها را تحت یک نام ذخیره کند.

در یک کلام، این افزونه فوق العاده است!

Share this post


Link to post
Share on other sites

برخلاف مواردی که تا به حال معرفی شدند، Fiddler یک افزونه نیست. بلکه یک نرم افزار مجزا از Firefox است. اما به علت نیازی که به آن وجود دارد تصمیم گرفتم در این لیست قرار بدهمش. البته بی دلیل هم نیست، چون در ابتدا قصد داشتم افزونه Live Http Headers رو در لیست قرار بدم. اما چون ویژگی های Fiddler بسیار بیشتر است، Fiddler جای Live Http Headers را گرفت. بعد از نصب نرم افزار، افزونه ای هم بر روی Firefox نصب می شود که به راحتی می توان Fiddler را فعال یا غیر فعال کرد.

در یک کلام، Fiddler برای نشان دادن کل ترافیک ارسالی و دریافتی مرورگر استفاده می شود. برای ساختن نرم افزارهای تحت وب واقعا چنین چیزی فوق العاده مورد نیاز است.

Share this post


Link to post
Share on other sites

مسلما همه ی کاربران وب از یک Resolution به صفحه ی وب نگاه نمی کنند. برای اینکه بدانیم سایت ما در Resolutionهای مختلف چطور نمایش داده می شود، می توانیم از این افزونه ساده استفاده کنیم. البته همین قابلیت در Web Developer هم وجود دارد، اما کار با این افزونه کمی راحت تر است.مخصوصا که اندازه های پیش فرض را هم از قبل تعریف شده دارد.

Share this post


Link to post
Share on other sites

افزونه ای برای Firebug! این افزونه که توسط یاهو ساخته شده است، چند نکته اساسی برای بالا بردن سرعت بارگذاری سایت ها را بررسی می کند. البته واقعا بعضی موارد را نمی توان کاری کرد. رعایت بعضی از موارد هم ممکن است سرعت مشاهده را برای کاربران با اینترنت سرعت پایین نامناسب تر کند. به هر حال باید با دقت به این موارد توجه کرد.

Share this post


Link to post
Share on other sites

گاهی اوقات طراح وب نیازمند آن است که اندازه بخشی از صفحه وب را بر حسب pixel بداند. این افزونه جالب به راحتی این امکان را در اختیار طراح وب قرار می دهد تا بتواند با کشیدن یک مستطیل بر روی صفحه طول و عرض آن را بر حسب pixel بدست آورد

Share this post


Link to post
Share on other sites

در صورتی که بخواهیم بدانیم سایتی در مرورگر Internet Explorer به چه شکلی نمایش داده می شود، اما نخواهیم Firefox را ترک کنیم، می توانیم از این مرورگر استفاده نماییم.

Share this post


Link to post
Share on other sites

افزونه کوچکی که نشان می دهد آیا Google Analytics برای سایتی که در حال دیدن آن هستیم فعال است یا خیر

Share this post


Link to post
Share on other sites

افزونه ای با امکانات بسیار زیاد و پیچیده برای تست سایت. اگرچه به شخصه استفاده چندانی از آن نمی کنم و دلیل آن هم پیچیدگی زیاد آن است، ولی برای نرم افزارهای تحت وب بزرگ ابزار فوق العاده ای است.

Share this post


Link to post
Share on other sites

این افزونه اطلاعاتی را مرتبط با SEO به طراح وب می دهد. اطلاعاتی نظیر PageRank در سایت های مختلف، قیمت تقریبی محاسبه شده سایت، امکانات SEO نصب شده در سایت و موارد دیگر

Share this post


Link to post
Share on other sites

بسیاری از طراحان وب مجموعه ای از RSS Feed ها را به نوار Bookmark در Firefox اضافه کرده اند. بررسی تک تک آنها برای بررسی آن که آیا به روز رسانی شده اند یا خیر فقط وقتی تعدادشان محدود باشد معقول به نظر می رسد. اما برای طراح وبی که نوار ابزار خودش را با 14 مورد پر کرده باشد که بعضی از آنها هم مجموعه ای از RSS Feedها باشند، بررسی دستی آنها فقط یک کابوس است! استفاده از این افزونه باعث می شود تا به طور خودکار Feedها بررسی شوند و در صورتی که مورد جدیدی در آنها وجود داشته باشد، به رنگ قرمز نمایش داده شوند.

Share this post


Link to post
Share on other sites

دستت درد نکنه مجتبی جان واقعا عالی بود. من خودم به شخصه خیلی از این امکانات را خبر نداشتم .

مرسی از پست مفیدی که زدیgift

Share this post


Link to post
Share on other sites

من عاشقه فایر باگم واقعا خیلی کمک می کنه مخصوصا وقتی بخوای تو ظاهر تغییری بدی و مبتدی باشی خیلی کاربری هست

Share this post


Link to post
Share on other sites

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری