ارسال شده در آذر 93 من يک سايت دارم که با جوملا 2.5 کار شده سايت من فارسي هست و موضوع سايت من تبادل مقالات انگليسي ISI بين دانشجويان، محققان، و اساتيد دانشگاه است. مي خوام از لحاظ گرافيکي توي ظاهر سايت تغيير ايجاد کنم البته با سليقه خود کسي که اين کار رو برام انجام بده. طوري که يک ظاهر کاربر پسند پيدا کنه. لطفا قيمت پيشنهادي خودتون رو + ليست تغييرات مد نظرتون رو برام بفرستيد. انتخاب مجري بر اساس معيارهاي زير انجام ميشه: - زيبايي تغييرات پيشنهادي - تعداد تغييرات پيشنهادي - هزينه کمتر پيشنهادي راستي آدرس سايت هم براي اينکه بررسي کنيد و تغييرات پيشنهاديتون رو اعلام کنيد: آی کارآفرین - مرکز تبادل مقالات انگلیسی ISI بین دانشجویان، محققان و اساتید دانشگاه - جستجوي دانلودها Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 93 من يک سايت دارم که با جوملا 2.5 کار شدهسايت من فارسي هست و موضوع سايت من تبادل مقالات انگليسي ISI بين دانشجويان، محققان، و اساتيد دانشگاه است. مي خوام از لحاظ گرافيکي توي ظاهر سايت تغيير ايجاد کنم البته با سليقه خود کسي که اين کار رو برام انجام بده. طوري که يک ظاهر کاربر پسند پيدا کنه. لطفا قيمت پيشنهادي خودتون رو + ليست تغييرات مد نظرتون رو برام بفرستيد. انتخاب مجري بر اساس معيارهاي زير انجام ميشه: - زيبايي تغييرات پيشنهادي - تعداد تغييرات پيشنهادي - هزينه کمتر پيشنهادي راستي آدرس سايت هم براي اينکه بررسي کنيد و تغييرات پيشنهاديتون رو اعلام کنيد: آی کارآفرین - مرکز تبادل مقالات انگلیسی ISI بین دانشجویان، محققان و اساتید دانشگاه - جستجوي دانلودها با سلام سامانه کاملا حرفه ای دیزاین مجیک در خدمت شماست دیزاین مجیک طلوعی شگفت انگیز در دنیای گرافیک Share this post Link to post Share on other sites