ارسال شده در آذر 93 سلام دوستان کسی آخرین ورژن از افزونه joomdefender رو داره ؟ ورژن 1.2 را دارم ولی کارایی نداره اگر کسی موجود داره لطفا پیام بده ممنون از لطف شما Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 93 اگر همان ورژن خودتان نباشه این را دارم من: پلاگین ضد هک JOMDEFENDER Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 93 اگر همان ورژن خودتان نباشه این را دارم من: پلاگین ضد هک JOMDEFENDER Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 93 باسلام طبیعیه که ورژنی که استفاده کرده اید؛ ورژن نال شده هست.و کار نمیکنه پس هر ورژن نال شده ی دیگه ای رو هم اگر استفاده کنین؛ عمل نکردنش چیز غیر منتظره ای نیست! در صورت نیاز از طریق پیام خصوصی اعلام کنید.در خدمت خواهیم بود. موفق و سربلند و پایدار باشید Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 93 چند نکته بگم 1: اگه jomdefender را برای جلوگیری از شناسایی شدن جوملا توسط افزونه های فایرفاکس ، سایت ها و کلا برای مخفی کردن جوملا می خواهید مناسب نیست (یک پلاگین برای این کار داریم امده می کنیم که البته فقط روی جوملا 3 قابل استفاده هست. و کلا جوملای شما را تقریبا مخفی می کنه 2: افزونه ایی که به شما معرفی کردم نال شده ... نیست فقط ممکنه نسخه ی ان قدیمی باشه. در هر صورت نمی خواهم موضوع را زیاد طولانی کنم نیاز به خرید داشتید می توانیم بدون کار مزد با مبلغ 3470*15 خرید کنم و اگر هم مایل باشید و افزونه را در اختیار ما بزارید حساب شما در شولی 15 هزار تومان شارژ شود و اگر نه که فقط مبلغ دلار ان را پرداخت می کنید. Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 93 ممنون از پاسخ های جناب فتحی و جناب مردانه زاده اگر این افزونه واقعا کاربردی باشه هزینه اون مهم نیست و هزینه این افزونه پرداخت میشه اگر افزونه کاربردی تری سراغ دارید لطفا معرفی نمایید و لطفا اعلام هزینه نمایید. Share this post Link to post Share on other sites