ارسال شده در دی 93 ممنون من جوم پک دو را خریده بودم اما هربار می خواستم سری جدید رو بخرم ورژن جدیدش را رو می کردید بازم ممنون به خاطر دفترچه ای که همراهشه Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در دی 93 با سلام یه سوالی داشتم افزونه های موجود تو این پکیج چند درصد با جوملا 3 سازگاری دارند ؟؟ مخصوصا اینکه rsmembership رو داره ؟؟؟ و این که با جوملا 3 سازگاز هست ؟؟؟ با تشکر Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در دی 93 با سلامیه سوالی داشتم افزونه های موجود تو این پکیج چند درصد با جوملا 3 سازگاری دارند ؟؟ مخصوصا اینکه rsmembership رو داره ؟؟؟ و این که با جوملا 3 سازگاز هست ؟؟؟ با تشکر اطلاعات جوم پک جدید : جوملا ایران - آموزشگاه جوملای ایران - اولین مرکز پرورش متخصص طراح وب - معرفی جوم پک 6 Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در دی 93 سلام من جومپک 6 رو همون اول که منتشر شد خریداری کردم . برای طراحان حرفه ای مجموعه خوبی هستش چون خیلی ابزارها و افزونه هایی توش داره که مورد نیازه مخصوصا افزونه های تجاریش که خیلی بخاطر قظیه تبدیل پول نمیتونن بخرن. من راضی هستم . نیازهای منو تقریبا براورده کرده. دفترچه راهنماهم که داره دیگ بین افزونه ها سردرگم نمیشم . Sent from my LG-D325 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در دی 93 سلام دوست عزیز من اون لینکو قبل سوالم خوندم الان که شما دادی بازم خوندم اما متاسفانه نزده بود که چند درصد با جوملا 3 سازگار هست این پکیج و محصولاتش ممنونم Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در دی 93 تمام قابلیت ها و فایده هایی که داره به کنار (آموزش های مهندس ابولفضل طالبی و گرافیک ها و افزونه های تجاری و غیره......) مهمترینش که خیلی خیلی خیلی بدرد من خورد نرم افزار آرتیستیر4 و تمپلت توستر 4 همراه با داشتن لایسنس اورجینال هست که خودش کلی قیمت داره Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در بهمن 93 سلام افزونه های در رابطه با اشتراک در شبکه های اجتماعی داره (api ) میخواد منظور از ای پی ای چی هست؟ Share this post Link to post Share on other sites