ارسال شده در آذر 93 سلام من یه قالب جوملا 2.5 میخواستم که شبیه این سایت باشه mci.ir زمان هم برام مهمه باید 12 روزه اماده شه ممنون Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 93 در صورت تمایل من فایل html کار رو بهتون میدوم فقط شما باید تبدیلش کنید تشکر Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 93 سلام درخدمتم.با بنده در تماس باشید Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 93 ممنون میشم قیمت رو پ خ بدید تشکر Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 93 سلام در خدمتیم جهت نمونه کار طراحی سایت برای شما ارسال گردد. با تشکر. Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 93 سلام دوستان کسی نیست انجام بده این کارو برای ما Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 93 پیام خصوصیتونو چک بفرمائید ID:clik8000@yahoo.com Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 93 سلام چك كردم قمتش براي من بالاست باور كنيد ممنون ميشم با 70 درصد اون قيمت كار رو برام انجام بديد ممنون ان شالله جبران ميكنم براتون Share this post Link to post Share on other sites