ارسال شده در آذر 93 (ویرایش شده) مهم ▼▲ آپدیت جدید ▼▲ جوملا نسخه 2.5.28 Joomla! 2.5 Support Is Ending On December 31, 2014! Click Here for More Information. پروژه جوملا نسخه 2.5.28 را ارائه داد. این نسخه آخرین نسخه جوملا 2.5 بر اساس جدول زمان بندی سری 2.5 می باشد. پشتیبانی جوملا 2.5 تا 31 دسامبر 2014 به پایان میرسد. برای کسب اطلاعات بیشتر لینک های زیر را بررسی کنید. http://docs.joomla.org/Why_Migrate https://docs.joomla.org/Migration_Step_by_Step_Self_Assessment https://docs.joomla.org/Special:MyLanguage/Planning_for_Migration ویرایش شده در آذر 93 توسط mmfallah Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 93 با سلام و تشکر از شما . ضمنا" با توجه به پیغام عدم ساپورت بعد 31 دسامبر 2014 سایت بعد از این تاریخ دچار مشکل نمیشود ؟ Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 93 با سلام و تشکر از شما . ضمنا" با توجه به پیغام عدم ساپورت بعد 31 دسامبر 2014 سایت بعد از این تاریخ دچار مشکل نمیشود ؟ دچار مشکل خیر ولی دیگه ساپورت نمیشه . یعنی بروزرسانی برای این نسخه دیگه ارائه نمیشه . Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 93 البته دوستان این نسخه هم مثل جوملا ۱.۵ پچ امنیتی مطمعا براش رلیز می شه Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 93 بعد میشه جوملا 2.5 رو به راحتی بدون اینکه به سایت مشکلی وارد بشه و خراب بشه به جوملا 3 آپدیت کرد؟ Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 93 بعد میشه جوملا 2.5 رو به راحتی بدون اینکه به سایت مشکلی وارد بشه و خراب بشه به جوملا 3 آپدیت کرد؟ خیلی هم راحت نمیشه. دیشب یکی از سایتها را انجام دادم. با این که تمامی موارد را انجام داده بودم چند مشکل جزیی وجود اومد که با کمی کار روش حل شد. قبل از شروع حتما بک آپ بگیرید Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 93 با سلام آلارمی که بعد از آپدیت در صفحه کنترل ظاهر میشه رو چطور میشه حذف کرد ؟ Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 93 در مدیریت پلاگین ها / پلاگین "هشدار پایان پشتیبانی " رو غیر فعال کنید Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 93 یعنی این آخرین آپدیت جوملا 2.5 هست ؟ دیگه اصلاً و ابدا آپدیت نمی شه ؟؟ Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 93 سلام الان من دوتا سایت دارم که با جوملا 2.5 راه اندازی کردم الان چطوری به جوملا 3 اپدیت کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 93 درود این آموزش رو دنبال کنید :*ارتقا جوملا 2.5 به جوملا 3.0 - دانشنامه جوملا فارسی - مامبو فارسی Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 93 برای جوملا 3 اپدیت جدید مثل 2.5 ارائه میشه؟؟؟ Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 93 بله جوملا 3 هم مثل 2.5 و 1.5 طبق جدول زمان بندیش، بروز رسانی داره Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 93 کسی پاسخ ما رو نداد یعنی این آخرین آپدیت جوملا 2.5 هست ؟ دیگه اصلاً و ابدا آپدیت نمی شه ؟؟ Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 93 کسی پاسخ ما رو نداد یعنی این آخرین آپدیت جوملا 2.5 هست ؟ دیگه اصلاً و ابدا آپدیت نمی شه ؟؟ End of support refers to when Joomla! no longer provides bug fixes, features, or security updates for a release. This is the time to make sure you have the latest available update of Joomla. Your website will continue to work as normal. ترجمه : پایان پشتیبانی اشاره به زمانی دارد که دیگر بروزرسانی جهت باگ ها - امنیت و .... ارائه نمی شود . در صورتی که از آخرین نسخه استاده می کنید می توانید بدون مشکل به کارتان ادامه دهید . ( یه همچین چیزی ) ظاهرا آپدیت نمیشه دیگه Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 93 سلام دوستان یه سوال برام پیش امده الان که دیگه برای جوملا 2.5 اپدیت جدید ارائه نمیشه ما میتونیم بدون دردسر از اخرین نسخه جوملا2.5 استفاده کنیم مثلا مشتری که درخواست طراحی سایت میده می تونیم از جوملا2.5 استفاده کنیم . یا حتما باید از جوملا3 استفاده کنیم .یعنی بعد از مدتی استفاده از جوملا2.5 مشکلبی براش پیش نیاد؟ Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 93 :dadad4::dadad4::dadad4::dadad4::dadad4::dadad4: Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 93 :dadad4::dadad4::dadad4::dadad4::dadad4::dadad4::dadad4: Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 93 سلام باید به جوملا 3 ارتقا بدید چون هم دیگه آپدیت برای جوملا 2.5 نمی یاد مگر آپدیت های امنیتی خیلی مهم و هم اینکه دیه افزونه ها هم به سمت جوملا 3 میرند و برای 2.5 نوشته نمیشند Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در دی 93 سلام من وقتی میزنم که سایتم به جوملا 3 آپدیت بشه متاسفانه توی مرحله ای که تصویرشو در زیر گذاشتم گیر میکنه و دیگه هیچ حرکتی نمیکنه لطفا راهنمایی کنین.راستی من فایلهای tmp,log و configuration رو جا به جا کردم،اینکه مشکلی ایجاد نمیکنه؟ Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در دی 93 دوستان قصد اسپم دادن ندارم ولی بی زحمت یکی بزرگواری لطف کنه و راهنمایی کنه.سپاس Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در دی 93 اون فایلها رو جای خودشون بزار و امتحان کن انشالله مشکلت حل می شه Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در دی 93 نباید توی ساختار فایلا و مسیرهاشون تغییری ایجاد کنید. به حالت اولیه برگردونید و تست کنید Share this post Link to post Share on other sites