ارسال شده در بهمن 93 [ATTACH=CONFIG]7930[/ATTACH] برای من چرا اینجوری میاره ؟؟؟ :21: Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در بهمن 93 [ATTACH=CONFIG]7930[/ATTACH]برای من چرا اینجوری میاره ؟؟؟ :21: به منو مدیریت افزونه ها > پایگاه داده برید اگر خطا دارید دکه فیکس را بزنید ببینید مشکل برطرف میشه یا خیر . شما بروزرسانی به چه صورتیکه کردید؟ دستی یا اتوماتیک ؟ دستی فقط فایلها را جایگزین کردید یا نصب کردید ؟ Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در بهمن 93 به منو مدیریت افزونه ها > پایگاه داده برید اگر خطا دارید دکه فیکس را بزنید ببینید مشکل برطرف میشه یا خیر .شما بروزرسانی به چه صورتیکه کردید؟ دستی یا اتوماتیک ؟ دستی فقط فایلها را جایگزین کردید یا نصب کردید ؟ به اون قسمت رفتم ولی هیچ خطایی وجود نداشت من اول فایل رو توی هاست آپلود کردم بعد از زیپ درآوردم بعد اومدم توی پنل همون پایگاه داده فیکسش کردم ولی الان اینطوری مینویسه Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در بهمن 93 [ATTACH=CONFIG]7930[/ATTACH]برای من چرا اینجوری میاره ؟؟؟ :21: دوست عزیز مشکلت رو درست متوجه نشدم اگه می شه همراه با عکس مشکلت رو دوباره مطرح کن . Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در بهمن 93 دوست عزیز مشکلت رو درست متوجه نشدم اگه می شه همراه با عکس مشکلت رو دوباره مطرح کن . الان نسخه جوملای من Joomla! 2.5.28 هست توی کنترل پنل مدیریت اون قسمت Quick Icons هست نوشته جوملا! 2.5.27 انجام بروزرسانی ... هر حالی که این جوملای من خودش یه نسخه بالاتره آپدیت هست Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در بهمن 93 می تونی بهم دسترسی بدی چک کنم ؟ Share this post Link to post Share on other sites