ارسال شده در دی 93 با سلام خدمت اساتید اول از همه سوال بنده این هست که این سایت از چه سیستم مدیریت محتوایی استفاده می کنه ؟ آیا جوملا هست یا ووکامرس ؟ یا اینکه سیستم د یگه ؟ دوم اینکه نیازمند یک قالب دقیقا با همین رنگ بندی و ویژگی ها دارم آدرس سایت : Part Mobile مرسی Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در دی 93 این سایت با پرستاشاپ طراحی شده شبیه این قالب رو میتونید از سایت eshopcms فروشگاه ساز رایگان و سیستم های تبلیغاتی رایگان دانلود کنید Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در دی 93 (ویرایش شده) با سلام میتوانید از لینک زیر قالب را خریداری کنید. قالب الکترومارکت ویرایش شده در دی 93 توسط jao Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در دی 93 سلام قالبی شبیه این سیستم رو برای اپن کارت دارم در صورت تمایل میتونم با مبلغ مناسبی به صورت فارسی و بدون محدودیت نصب تقدیم کنم لینک دمو : فروشگاه خلیج فارس Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در دی 93 با سلام با هزینه 250 هزار بهتون تحویل میدم. با تمام امکانات و ماژول های پرداختی نمونه کار هم ارسال شد. Share this post Link to post Share on other sites