aynalserat

بلاک شدن آی پی توسط rsfirewall

8 پست در این موضوع

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

سه راه دارید .

مودم رو خاموش و روشن کنید

از قند شکن استفاده کنید .

از یک سیستم دیگه با اینترنت دیگه استفاده کنید

درود

یه گزینه یادمه داشت Improved Blacklist and Whitelist management

اونجا می تونید IP رو توی قسمت white list وارد کنید

توی سی پنل آی پی های بلاک شده توی کدوم قسمت و کدوم فایل ذخیره می شن تا از اونجا حذفش کنم ؟؟

شما وارد دیتابیس بشید و از اونجا آی پی خودتون را حذف کنید. توی یکی از جدول ها rs firewall هست

معمولا تو پنل مدیریت هاستتون هم که وارد بشید توی منوی پشتیبانی گزینه باز کردن ip*مسدود شده رو دارن

دوستان مشکل حل شد همونطور که دوست عزیزمون Masood Ashoori فرمود با قند شکن باز شد و آی پی رو از لیست سیاه خارج کردم !

اما یه سوال چرا فایروال اگه آی پی تو بلک لیست قرار بده می شه با قند شکن همون سایت رو باز کرد ؟؟ آی پی عوض می شه یا این نقصی برای فایروال محسوب می شه ؟

هر سه راهی که گفتم آی پی رو عوض میکنه.

فایروال کارش رو درست انجام میده . حمله ای اگه تشخیص بده بلاک میکنه ، به همین دلیل هست که نرم افزار های هک و حمله های اینترنتی هر چند دقیقه آی پیشون رو عوض میکنند تا بلاک نشوند .

1 کاربر پسند دیده است

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری