ssa

عدم نمایش نتایج جستجو در صفحه اصلی

17 پست در این موضوع

باسلام

بنده وقتی در کادر جستجو متنی رو جستجو میکنم نتایج رو نشون نمیده در صفحه اصلی ولی در صفحات دیگه نتایج به خوبی نشان داده میشه ! لطفا راهنمایی کنید خیییییلی ضررررررررروریه[ATTACH=CONFIG]7990[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]7991[/ATTACH]

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

بابا یکی نیست تو این انجمن جواب ما رو بده :13::13::13::13::13::13:

فایل پیوست که وجود نداره اما اگر جستجو رو در صفحه اول به صورت ماژول قرار دادین یه منو باید بسازید از نوع جستجو "لیست نتایج جستجو" و شناسه یا همون id اون را در نظر داشته باشید مثلا شناسه 123 بعد در ماژول جستجو که ایجاد کردید در تنظیمات اصلی "تنظیم شناسه گزینه "رو جلوش همون شناسه رو قرار بدین و چک کنید. امدوارم مشکلتون حل بشه

دموی انلاین ارسال کنید یا اطلاعات را پ خ کنید چک کنم براتون چون خودم این مشکل رو قبلها داشتم با این روش حل می شد . فایلهای پیوست رو هم که بازنمیکنه بشه بهتر راهنمایی کرد

استاد مردانه زاده عزیز ، شما که از این قالب در سایتتون استفاده می کنید لطفا راهنمایی کنید

دوست عزیز به این سبک نمیشه دقیق کمک کرد. شما کارهای سایت را تکمیل کنید سایت را که آپ کردید دسترسی بدید یکی از دوستانی که وقت داره مشکلتون را حل می کنه.

شما کارهای سایت را تکمیل کنید سایت را که آپ کردید دسترسی بدید یکی از دوستانی که وقت داره مشکلتون را حل می کنه

دوست عزیز سایت را آپ کردم دسترسی بدم چک می کنید؟

منتظر نباشید . مجدد جمله من رو بخونید . عرض کردم آدرس سایت رو اینجا قرار بدید . اگر نیاز به دسترسی باشه درخواست خواهد شد . من نگفتم دسترسی ارسال کنید

خیر دوست عزیز . سایت چون آفلاین هست و نیمه کاره باید برای ورود دسترسی داشته باشی . بنده هم نمی تونم بصورت عمومی اینجا قرارش بدم . به هر حال ممنون یکی از دوستان کمک می کنه...

این دمو سایت : قالب اخبار جهان - یک قالب خبری برای جوملا

اینم دمو صفحه مطلب ( می خوام اطلاعات درباره مدیر سایت و گزینه های اضافی زیر مطلب حذف بشه ) : شگفت زدگي فن خال از عملکرد آندر هررا

اساتید لطفا شما راهنمایی کنید:dadad4:

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری