ارسال شده در اسفند 93 سلام همینطور که میدونید سیستم مدیریت مراکز آموزشی guru بهترین افزونه مدیریت مراکز آموزشی برای جوملاست و دارای امکانات واقعا حرفه ای و کامل برای مدیریت این مراکز می باشد البته کار با این افزونه پیچیدگی های خاص خودشو داره این افزونه قابلیت دریافت و مشاهده ویدئو آموزشی از سایت سازنده را دارا میباشد. برای استفاده از این قابلیت باید اشتراک آن را پرداخت کنید تا آموزش های ویدئویی را مشاهده کنید. من مجموعه کامل این اموزش های ویدئویی ( 22 ویدئو ) را در تهیه کرده ام دوستانی که تمایل به تهیه این مجموعه دارند از طریق پیام خصوصی در ارتباط باشند Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اسفند 93 با توجه به سوال دوستان از سرفصلهای فیلم های اموزشی، عناوین رو براتون قرار میدم: 01-Overview of Guru 02-Setting up PayPal with Guru 03-Adding a course on the backend 04-Adding table of content 05-Adding a lesson 06-Adding an order on the backend 07-subscription plans 08-system emails 09-Adding a Quiz 10-Adding a teacher 11-settings payment plugins 12-settings media 13-settings layout 14-settings progress bar 15-settings promotion box 16-settings style 17-settings general 18-settings email 19-Adding media 20-Adding a student 21-Adding a promo code 22-Edit the language file Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اسفند 93 سلام، من به خود برنامه Guru نسخه ی 3.2 یا 3.3 (که اخیراً منتشر شده) نیاز دارم. آیا می تونم از شما خریداری کنم؟ ممنون Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اسفند 93 سلام،من به خود برنامه Guru نسخه ی 3.2 یا 3.3 (که اخیراً منتشر شده) نیاز دارم. آیا می تونم از شما خریداری کنم؟ ممنون سلام متاسفانه این نسخه را در اختیار ندارم با سپاس از پیام شما Share this post Link to post Share on other sites