ارسال شده در اسفند 93 درود مجموعه ویدئو و کتاب های آموزشی سئو و بهینه سازی سایت منتشر شد از 30 تا 50 درصد تخفیف بمناسبت فرا رسیدن عید نوروز 94 از 15 اسفند تا 15 فروردین کسب اطلاعات بیشتر و خرید فروشگاه محصولات آموزشی سئو Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اسفند 93 سلام آقای مرادی بنده یک مورد رو خرید کردم و یک مورد رو هم که رایگان بود خرید کردم اما موقع برگشت به سایت صفحه سفید شد و هیچ لینک دانلودی به ایمیلم ارسال نشد. شماره تراکنش: 13010424448 لطفا پیگیری نمایید با تشکر Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اسفند 93 با سلام کتاب رو هم خریدم اما باز هم لینک دانلود ایمیل نشد. شماره تراکنش: 13010424451 لطفا پیگیری نمائید. Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اسفند 93 سلام...بنده هم خود آموز سئو 1 رو خریدم دومیش هم که به صورت رایگان بود انتخاب کردم ولی هیچ لینکه دانلودی به ایمیلم نیومده . شماره تراکنش : 13010425305 لطفا پیگیری کنید... با تشکر Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اسفند 93 درود ضمن عذرخواهی از خریداران محترم مشکل تا ساعاتی دیگر حل می شود و لینک دانلود به ایمیلتان ارسال خواهد شد. تشکر از همگی:25: Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اسفند 93 با سلام جناب مرادی ما همچنان منتظر ارسال لینک دانلود از طرف شما هستیم. Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اسفند 93 درود امروز صبح براتون ارسال شد ایمیلتونو چک کنید. با سلام جناب مرادی ما همچنان منتظر ارسال لینک دانلود از طرف شما هستیم. Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اسفند 93 با سلام جناب مرادی در حال حاضر فقط لینک کتاب برای من اومده که اونم با گوگل درایو هستش که نمی دونم چرا گیر داده و نمیذاره دانلود کنم، شاید فیل - تر شکن میخاد. لینک فیلم رو هم نفرستادید!! آقا یه جایی تو سایت خودتون آپلود کنید لینک بدید دانلود می کنم. لازم نیست تو گوگل درایو قرار بدید. یا اگه نمیشه بگید من بهتون یه هاست دو گیگی بدم، آپلود کنید اونجا ، برش دارم. با تشکر Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اسفند 93 در برخی isp ها گوگل درایو مسدود شده . با قند شکن به راحتی میتونید دانلود کنید . پیشنهاد شما هم قابل اجرا نیست . متشکرم . Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اسفند 93 دوستان کسی اف سئو یا اف سایت چیه ؟ Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اسفند 93 سلام...من هنوز منتظر لینک دانلود هستم آقای مرادی...اس ام اس هم دادم بهتون ولی همچنان لینک دانلود به ایمیل من نیومده. Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اسفند 93 درود ایمیل شد براتون 2 بار با ایمیل در ارتباط باشید. سلام...من هنوز منتظر لینک دانلود هستم آقای مرادی...اس ام اس هم دادم بهتون ولی همچنان لینک دانلود به ایمیل من نیومده. Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اسفند 93 ممنون از مجموعه خوبتون فقط چند سوال داشتم ممنون میشم لطف کنید پاسخ بدید: 1- اگر هر سه مجموعه رو با هم سفارش بدیم تفاوتی در هزینه های کلی با تخفیف هائی که اعلام کردید داره؟ مثلا با خرید مجموعه سئو 1 گفتید که 5% تخفییف در خرید های دیگر و با خرید سئو2، نوشتید 10% تخفیف در خرید های دیگر اعمال میشه. ممنون میشم قیمت خرید کلی هر سه مجموعه رو بگید Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اسفند 93 درود این تخفیفات گفته شده برای خارج از جشنواره تخفیف است و از 15 فرودین می تونید از این مزایا بهره ببرید. در جشنواره نوروزی تخفیفات ویزه اعمال شده جایگزین قبلی گشته اند. Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در فروردین 94 دوست عزیز من خرید از سایت شما انجام دادم ولی لینک دانلود برای من ارسال نشده بعد از پرداخت صفحه سفید شد و دیگه :hooom::hooom: شماره تراکنش 13010466531 ایمیل و پیامک و تماس تلفنی هم گرفتم ولی هنوز به هیچ لینکی نرسیدم. Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در فروردین 94 درود دوست عزیز به ایمیل شما ارسال شد. مشکلی از سمت سرور پارس پال بوجود آمده که بزودی رفع می گردد. با تشکر دوست عزیز من خرید از سایت شما انجام دادم ولی لینک دانلود برای من ارسال نشدهبعد از پرداخت صفحه سفید شد و دیگه :hooom::hooom: شماره تراکنش 13010466531 ایمیل و پیامک و تماس تلفنی هم گرفتم ولی هنوز به هیچ لینکی نرسیدم. Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در فروردین 94 اقای عزیز من هنوز لینک دانلود فایل را دریافت نکردم :33::33: مطمئنی ایمیل کردی:auau: Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در فروردین 94 (ویرایش شده) دوست عزیز برای سومین بار متوالی براتون میل شد. عدم توانایی شما در بررسی دریافت ایمیل را که گاهاً در دنیای نت ایمیل ها ممکن است یا به اینباکس یا به اسپم روند، و اینکه زمانی ایمیلی رو می فرستید و پاسخ آن ریپلی شده و گزارش ارسال هم برای شخص فرستده ظاهر می شود دلیل بر نرسیدن آن از شخص فرستنده نمی تواند باشد و این تفکر شما یکم غیرمنطقی است اونهم از سرویس گوگل و اونهم 2 بار ارسالی:auau: در نهایت برای سومی بار متوالی به ایمیلی که خودتان ساخته اید که گویای ساده ترین راه برای رسیدن به لینک دانلود و حل این مشکل بوده را برایتان ارسال و تصویر هم پیوست شده. دقت کنید ایمیل های جدید بشکل highlight هستند و به اینباکس یا پوسه اسپم می روند که در تصویر فوق به پوشه اینباکس رفته. تصویر هم به اندازه کافی در سایز چشم گیر و گویای همه چیز می باشد. بر روی تصویر کلیک کنید تا سایز وسیع تری رو بتوانید مشاهده کنید. اقای عزیز من هنوز لینک دانلود فایل را دریافت نکردم :33::33:مطمئنی ایمیل کردی:auau: ویرایش شده در فروردین 94 توسط Mohammad Moradi Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در فروردین 94 Webcss مراقب کلماتی که استفاده میکنید باشید . مهندس مرادی عزیز لطفا بررسی بفرمایید . متشکرم . Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در فروردین 94 (ویرایش شده) ****************** چرا هنوز لینک دانلود به دست ما نرسیده ؟ ویرایش شده در فروردین 94 توسط Masood Ashoori Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در فروردین 94 درود ضمن تبريك سال نو متاسفانه مشكلاتي بر سر رابط هاي بانكي وجود دارد در حال سهولت كاري مي باشد. لينك براتون ميل شد از مشكل بوجود آمده عذرخواهي با تشكر ****************** چرا هنوز لینک دانلود به دست ما نرسیده ؟ Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در فروردین 94 جناب مرادی بنده بارها با شما تماس گرفتم تا پرسشی که درباره ی محصول داشتم رو مطرح کنم و پاسخ بگیرم اما متاسفانه شما گوشی رو برنمیدارید یا قطع میکنید. پاسخی به مسج هم نمیدین. پیروز باشید Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در فروردین 94 درود پیامی دریافت نشد - می تونید ایمیل بزنید به info@usitedesign.ir یا از طریق فرم تماس با ما مطرح کنید تماس با ما | يوسايت ديزاين یا با شماره شرکت تماس بگیرید - 01142350577 یا با شماره دیگری - 09117178245 ما همیشه با شما هستیم یک پل ارتباطی آزاد همیشه هست.:25: جناب مرادی بنده بارها با شما تماس گرفتم تا پرسشی که درباره ی محصول داشتم رو مطرح کنم و پاسخ بگیرم اما متاسفانه شما گوشی رو برنمیدارید یا قطع میکنید. پاسخی به مسج هم نمیدین. پیروز باشید Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در فروردین 94 (ویرایش شده) عزیزان مشکلات خرید مرتفع شد..... خرید با 50% تخفیف برای مجموعه آموزشی خودآموز سئو - سطح 1 خرید با 40% تخفیف برای مجموعه آموزشی خودآموز سئو - سطح 2 خرید با 30% تخفیف برای کتاب آموزش رازهای سئو در 12 هفته و همگی در فروشگاه محصولات آموزشی وب یوسایت دیزاین به آدرس ذیل: http://www.usitedesign.ir/downloads/category/product ویرایش شده در فروردین 94 توسط Mohammad Moradi Share this post Link to post Share on other sites