ارسال شده در اسفند 93 به یک جوملا کار حرفه یی برای کار در شیراز بصورت درصدی و شراکت نیازمندیم. دفتر طراحی و تبلیغات ما در فلکه سنگی شیراز در حال بازگشایی هست و در بخش طراحی سایت یک همکار نیازمندیم که آشنا به جوملا و زبانهای برنامه نویسی مناسب با طراحی وب باشه سپاسگزارم و شاد باشید Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اسفند 93 سلام من آماده همکاری با شما هستم. Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اسفند 93 سلاممن آماده همکاری با شما هستم. آقا شاهین میشه یه رزومه ی کوتاه و مهارتهاتون رو بیان کنید؟ کارهایی هم داشتین که اجرا شده باشه و برای نمونه کار؟ سپاسگزارم Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اسفند 93 مهارت ها میزان آشنايي با کامپيوتر: سطح بالا خواندن زیان انگلیسی: متوسط نوشتن زیان انگلیسی: ضعیف ترجمه زیان انگلیسی: متوسط مهارت ها: کار با, 3Ds Max, Wordpress , Joomla , Microsoft Word, Microsoft Power point , HTML, CSS3, Photoshop Vray تهیه جزوات و کتاب های آموزشی، طراحي و پياده سازي سايت، طراحي سه بعدی غرفه هاي نمايشگاهي، سه بعدی سازی نقشه معماری، انیمیشن سازی سه بعدی، صفحه آرایی، سئو وب سایت، طراحی قالب وب سایت، طراحی بنر، طراحی جلد، تبلیغ و بازاریابی اینترنتی سوابق شغلي نام موسسه: خانه عمران اهواز زمينه : طراحي وب سايت civilhouse-ahvaz - صفحه اصلی علت خاتمه : پايان پروژه نام موسسه: شرکت تيراژه زمينه : طراحي وب سايت علت خاتمه : پايان پروژه نام موسسه: خانه و معماري زمينه : طراحي وب سايت شرکت خانه و معماری علت خاتمه : پايان پروژه نام موسسه: جنت کالا زمينه : طراحي وب سايت علت خاتمه : پايان پروژه نام موسسه: انشاراتی رازنهان زمينه : طراحي وب سايت http://www.raznahanbook.ir/ علت خاتمه : پايان پروژه نام موسسه: شرکت نقش نور زمينه : طراحي غرفه هاي نمايشگاه علت خاتمه : پايان پروژه ------------------------------------------------------ وب سایت من: سرگرمی، کتاب، انجام پروژه Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اسفند 93 ممنونم به زودی با شما قرار کاری میزارم احتمالا هفته ی آینده Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اسفند 93 ایمیل من: shahinparsa_ranginkaman@yahoo.com Share this post Link to post Share on other sites