s.f.m

چگونگی ایجاد افکت چرخش تصویر با قرارگیری موس بر روی آن

8 پست در این موضوع

سلام دوستان میخوام آیکون های دایره ای بنفش تو صفحه اینترو سایتم با رفتن موس روشون بچرخن میشه راهنماییم کنین چیکار باید بکنم؟اگه کد css هم باید بنویسم میشه بگید چجوری؟اینم بگم که این صفحه اینترو یه مطلب هست که عکسا توش انتشار داده شدن.لوگو که میچرخه یه عکس gif هست که درستش کردم اما آیکون ها رو میخوام با کد یا پلاگین بچرخونم که حجم صفحه اینرو بالا نره.ممنون میشم راهنماییم کنید.

اینم لینک سایتم

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket
میتونید از css استفاده کنید از سایت زیر میتونید کد بگیرید

Rotate Images / Text with CSS3 Transform - CSS Rotate | CSS3 Generatator

ممنون اما من تو کد نویسی خیلی مبتدیم این کد رو کجا باید قرار بدم؟عکسام توی یه مطلب هستن و مطلب رو در قالب انتشار دادم.میشه راهنمایی کنید؟

کدها را توی فایل css قرار بدید و تگ های html را در مطلبتون برای نصاویر اعمال کنید

کدها را توی فایل css قرار بدید و تگ های html را در مطلبتون برای نصاویر اعمال کنید

مرسی از توجهتون یعنی مثل چیزی که آخر--> این آموزش گفته؟

من این کد ها رو

a#rotator img:hover { 
-webkit-transform: rotate(360deg); 
-moz-transform: rotate(360deg); 
-o-transform: rotate(360deg);
-ms-transform: rotate(360deg); 
}

تو یه فایل تکست با پسوند css ذخیره کردم و فایل حاصل رو تو مسیر shrc.ir/public_html/templates/intro/css/stylepic.css قرار دادم و در ابتدای مطلبم تو فرمت html این کد رو قرار دادم

<html>
<head>

<link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://shrc.ir/public_html/templates/intro/css/stylepic.css">
</head>

ذخیره کردم اما هیچ تغییری تو صفحم ایجاد نشد

نحوه فراخونی کد css مشکل داره. اگه میخواید دسترسی بدید تا یه نمونه براتون انجام بدیم

نحوه فراخونی کد css مشکل داره. اگه میخواید دسترسی بدید تا یه نمونه براتون انجام بدیم

خصوصیتونو چک کنید لطفا

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری