ارسال شده در فروردین 94 از دوستان عزیز، کسی هست که بتونه برای انتقال اطلاعات از تالار گفتگوی کیوننا ورژن 3.0.6 با تعداد 52 عضو و 1100 ارسال و 59 موضوع به تالار گفتگوی MyBB، کمک کنه؟ ممنون Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در فروردین 94 از دوستان عزیز،کسی هست که بتونه برای انتقال اطلاعات از تالار گفتگوی کیوننا ورژن 3.0.6 با تعداد 52 عضو و 1100 ارسال و 59 موضوع به تالار گفتگوی MyBB، کمک کنه؟ ممنون با درود خدمت شما،سایتی هست که اینکار رو بصورت تجاری انجام میده: Migrate Kunena Forum to MyBB - Profprojects Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در فروردین 94 ممنون از شما به نظرم این سایت مثل یه معجزه ست البته باید با دقت مطالعه اش کنم بازم تشکر Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در فروردین 94 با این حال، من به شدت و به سرعت به یک جوملا کار که با تالار گفتگوی کیوننا هم آشنایی کامل داشته باشه، نیازمندم Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در فروردین 94 دوستان لطفاً اگر کسی با جوملا و تالار گفتگوی کیوننا آشنایی داره، پیام بده. Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در فروردین 94 صرفاٌ جهت بالا آمدن تاپیک دوستان لطفاً اگر کسی با جوملا و تالار گفتگوی کیوننا آشنایی داره، پیام بده. Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در فروردین 94 من میتونم کار انتقال رو انجام بدم. Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در فروردین 94 من میتونم کار انتقال رو انجام بدم. با سلام و عرض ادب من برام این موضوع سواله که تالار گفتگوی کیوننا نسبت به تالار گفتگوهای مشهور مثل MyBB و VB و ... باعث اُفتِ رُتبه سایت در گوگل میشه؟ Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اردیبهشت 94 یعنی چی باعث افت رتبه میشه؟ انتقال بدید خب لینک ها تغییر میکنه بله کاهش رتبه دارید باید لینک های قبلی رو ریدایرکت کنید از تاپیک سئو کمک بگیرید Share this post Link to post Share on other sites