mohammad2232

فروش ویژه (فقط 48 ساعت) 29 افزونه تجاری k2 + یک قالب ارجینال از شرکت smartaddons

6 پست در این موضوع

سلام دوستان عزیز

فقط با پرداخت 110 هزار تومان صاحب 29 افزونه تجاری k2 + قالب خبری ارجینال (sj-time) از شرکت اسمارت اد آنز شوید

ارزش حقیقی این پیکبج بیشتر از 1 میلیون تومان :5:

مدت محدود ، فقط تا 19-01-1394 ، فقط 48 ساعت

برای فعال شدن تخفیف 7 خرید لازم است

دموی قالب / لیست افزونه ها و اطلاعات بیشتر هر افزونه

بعد از فعال شدن خرید فراخوان پرداخت به شما داده میشود و میتوانید از طریق آسان پرداخت سایت اقدام به پرداخت صورتحساب خود نمایید پس لطفا از اطلاعات حقیقی خودتون شامل تلفن همراه و ایمیل و... استفاده بفرمایید تا به درستی به شما اطلاع رسانی شود

در نهایت بعد از فعال شدن و تایید نهایی میبایست قالب و افزونه ها برای شما ارسال خواهد شد

توجه فرمایید فعلا تصمیمی برای محدود کردن قالب و افزونه ها برای 1 دامنه در نظر گرفته نشده است :didi:

لطفا توجه فرمایید قبل از هر اقدامی اطلاعیه بالایی سایت را با دقت مطالعه بفرمایید

برای مشاهده تخفیفات باید در سایت عضو شوید : عضویت

توجه فرمایید سایت در مرحله تست اولیه میباشد ، لطفا هرگونه انتقاد ، پیشنهاد یا درخواست خودتون رو از طریق پیغام خصوصی ارسال بفرمایید

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

دوستان عزیز کمتر از 24 ساعت تا پایان مهلت تخفیف ، زمان باقیست

لطفا چند نکته را مد نظر داشته باشید تا از خرید خودتون راضی باشید :)

!نکات یاد شده صرفا برای این پکیج میباشند!

1-شما امکان حذف کپی رایت ها را ندارید!

2-هیچگونه تعهد ، تضمین یا ادعایی در مورد ارایه پشتیبانی توسط ما وجود ندارد!

3-شما حق فروش یا واگذاری به غیر رو ندارید!

موفق باشید

با سلام دوست عزیز

1. شرکت smartaddons یکی از شرکتهای مطرح در ارائه قالب هست و نکته قابل توجه اینه که نه این شرکت نه شرکت دیگه ( البته تا جایی که اطلاع دارم ) قالبها و بسته های نصبی را بر روی دامنه قفل نکرده و نمی کند .

2. پکیج قالب sj time و 29 افزونه مربوط به k2 هم اکنون در سایت خود شرکت با 94 درصد تخفیف با قیمت 29$ قابل ارائه می باشد و زمان آن تا پنج شنبه می باشد. ( فرض بر سی دلار و قیمت هر دلار 4000 تومان مجموعا می شود 120.000 تومان )

لینک تخفیف در سایت شرکت سازنده

منظورتون رو دقیقا از اینکه برای فعال شدن تخفیف 7 خرید لازم است متوجه نمیشم . یعنی 7 نفر این پکیج شما رو اگر خریداری کنند می تونند این پکیج رو داشته باشند ؟

در ضمن در صورت نیاز تهیه این مجموعه با مبلغی بسیار کمتر ( یک پنجم هزینه ) از طریق پیام خصوصی اقدام فرمائید.

سلام دوست عزیز

. شرکت smartaddons یکی از شرکتهای مطرح در ارائه قالب هست و نکته قابل توجه اینه که نه این شرکت نه شرکت دیگه ( البته تا جایی که اطلاع دارم ) قالبها و بسته های نصبی را بر روی دامنه قفل نکرده و نمی کند .

توی توضیحات حرفی از قفل کردن روی دامنه خاص دیدید؟ با فرض وجود چنین موردی گفته شده این شرکت این کارو انجام میده؟؟

منظورتون رو دقیقا از اینکه برای فعال شدن تخفیف 7 خرید لازم است متوجه نمیشم . یعنی 7 نفر این پکیج شما رو اگر خریداری کنند می تونند این پکیج رو داشته باشند ؟

بهتره با ماهیت سایتهای تخفیف گروهی بیشتر آشنا بشید !book]

در ضمن در صورت نیاز تهیه این مجموعه با مبلغی بسیار کمتر ( یک پنجم هزینه ) از طریق پیام خصوصی اقدام فرمائید.

در صورتی که تمایل دارید محصولی رو برای فروش عرضه کنید میتونید تاپیکی جدا باز کنید تا دوستانی که تمایل دارند خرید انجام بدن :128fs318181:

موفق باشید

سلام دوست عزیز

توی توضیحات حرفی از قفل کردن روی دامنه خاص دیدید؟ با فرض وجود چنین موردی گفته شده این شرکت این کارو انجام میده؟؟

بهتره با ماهیت سایتهای تخفیف گروهی بیشتر آشنا بشید !book]

در صورتی که تمایل دارید محصولی رو برای فروش عرضه کنید میتونید تاپیکی جدا باز کنید تا دوستانی که تمایل دارند خرید انجام بدن :128fs318181:

موفق باشید

در خصوص مورد اول دقیقا بر اساس متن شما در پست اول هنوان شد

متن شما :

توجه فرمایید فعلا تصمیمی برای محدود کردن قالب و افزونه ها برای 1 دامنه در نظر گرفته نشده است

در خصوص سایتهای تخفیف گروهی نیز بنده تا حدودی اطلاعات دارم فکر می کنم نمونه های بارز و موفقی مانند نت برگ و تخفیفان و ... وجود دارند که سیاست هیچ سایت تخفیف گروهی معتبر و موفقی را تا کنون بدین شکل ندیده ام که به جهت خرید با تخفیف کالا یا خدماتی چندین برابر ارزش آن از تعداد مختلفی هزینه دریافت نمایند .

شاید بنده بد متوجه شدم من برداشتم از پست شما این است که با خرید 7 نفر و پرداخت 110.000 تومان به ازای هر کدام این تخفیف گروهی اعمال خواهد شد ؟

توجه فرمایید فعلا تصمیمی برای محدود کردن قالب و افزونه ها برای 1 دامنه در نظر گرفته نشده است

عجب ، مثل اینکه شما اصلا حرف های بنده رو متوجه نمیشید بهتره با دقت بیشتری مطالعه کنید ! ذکر شده فعلا تصمیمی برای این کار گرفته نشده

نه حرفی از قفل کردن از سمت شرکت اسمارت اد آنر هست نه حرفی از قفل کردن توسط ما !

در خصوص سایتهای تخفیف گروهی نیز بنده تا حدودی اطلاعات دارم فکر می کنم نمونه های بارز و موفقی مانند نت برگ و تخفیفان و ... وجود دارند که سیاست هیچ سایت تخفیف گروهی معتبر و موفقی را تا کنون بدین شکل ندیده ام که به جهت خرید با تخفیف کالا یا خدماتی چندین برابر ارزش آن از تعداد مختلفی هزینه دریافت نمایند .

عجب:5: ، منطق من دیگه پاسخگوی فرمایشات شما نیست ، دوستان ببینند و نظر بدن :auau:

شاید بنده بد متوجه شدم من برداشتم از پست شما این است که با خرید 7 نفر و پرداخت 110.000 تومان به ازای هر کدام این تخفیف گروهی اعمال خواهد شد ؟

باز هم عجب :didi: توصیه میکنم سایتهای تخفیف گروهی رو ببینید

در آخر باز هم عرض میکنم اگر شما این محصول یا هر محصول دیگه ای رو با قیمت کمتر دارید خوب عرضه کنید که دوستان هم با قیمت کمتر خریدشون رو انجام بدن ، سیاست های قیمت گذاری فروشگاه ها با هم متفاوت هست ولی از یک اصل کلی پیروی میکنه!!

موفق باشید