ارسال شده در فروردین 94 (ویرایش شده) سلام دوستان عزیز :thanks:سایت تخفیف خاص:thanks: فقط با پرداخت 29 هزار تومان صاحب آخرین نسخه ارجینال (نسخه2.8) کامپوننت خرید گروهی cmgroupbuying شوید . برای خرید کلیک نمایید برای فعال شدن تخفیف فقط 6 خرید لازم است اطلاعات بیشتر از سایت سازنده / دموی اصلی بعد از فعال شدن خرید فراخوان پرداخت به شما داده میشود و میتوانید از طریق آسان پرداخت سایت اقدام به پرداخت صورتحساب خود نمایید پس لطفا از اطلاعات حقیقی خودتون شامل تلفن همراه و ایمیل و... استفاده بفرمایید تا به درستی به شما اطلاع رسانی شود در نهایت بعد از فعال شدن و تایید نهایی میبایست قالب ها و افزونه دلخواه خود را از سایت اسمارت اد آنز انتخاب کرده و لینک آن را برای ما ارسال بفرمایید لطفا توجه فرمایید قبل از هر اقدامی اطلاعیه بالایی سایت را با دقت مطالعه بفرمایید توجه فرمایید سایت در مرحله تست اولیه میباشد ، لطفا هرگونه انتقاد ، پیشنهاد یا درخواست خودتون رو از طریق پیغام خصوصی ارسال بفرمایید ویرایش شده در فروردین 94 توسط amir_seddighi Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در تیر 94 دوستان تخفیف همچنان فعال میباشد فقط 4 خرید برای فعال شدن نیاز است هر خرید 39 هزار تومان Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 94 سلام من ورژن 2.6 این کامپوننت رو دارم . کامپوننت رو نصب کردم به منو هم اختصاص دادم تمام فیلدها مثل موقعیت و معامله و ... پر شده منتها میگه هیچ معاملهی فعالی موجود نیست کسی میتونه کمک کنه Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 94 سلام من ورژن 2.6 این کامپوننت رو دارم . کامپوننت رو نصب کردم به منو هم اختصاص دادم تمام فیلدها مثل موقعیت و معامله و ... پر شده منتها میگه هیچ معاملهی فعالی موجود نیست کسی میتونه کمک کنه بازارچه برای فروش محصولات میباشد سوال شما ارتباطی به این بخش ندارد در صورتیکه سوالی یا مشکلی در نحوه استفاده دارید در انجمن مطرح بفرمایید Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اسفند 94 سایت های شما مدت هاست باز نمیشه Share this post Link to post Share on other sites