ارسال شده در فروردین 94 سلام من یه فرم در rsform طراحی کردم و یک منو در سایت برای نمایش فرم های ارسالی اختصاص داده ام که تمامی فرم ها را پس از پر شدن و ارسال توسط کاربر نمایش میدهد و یک منو برای نمایش فرم های ارسالی که تایید می شود نیز اختصاص دادم که بعد از تایید فرم های ارسالی توسط مدیر نمایش میده حالا می خواهم که فرم های که تایید می شوند از لیست منویی که تمامی فرم های ارسالی را نمایش می دهد خارج شود و در آنجا دیگر نمایش ندهد و یا اینکه منویی جدید ایجاد کنم و در آن فرم های ارسالی که هنوز تایید نشده اند را فقط نمایش دهد لطفا راهنمایی کنید باتشکر Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در فروردین 94 این قابلیت رو نداره . شاید بتونید با کد نویسی نتایج رو فیلتر کنید . Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اردیبهشت 94 خب کسی هست که بلد باشه انجام بده ( کدش رو بنویسه ) مبلغش رو بدم Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اردیبهشت 94 تاپیک شما به قسمت تجاری منتقل شد Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اردیبهشت 94 اگر هنوز کارتون انجام نشده با بنده یه تماس بگیرید Share this post Link to post Share on other sites