ارسال شده در اردیبهشت 94 سلام و عرض ادب از میان دوستان و استادان عزیز احتیاج به یک جوملا کار حرفه ای دارم که بتونه فروشگاهی با جوملا با امکانات دی جی کالا ایجاد کنه. لطفا در پیام خصوصی اطلاع بدید. Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اردیبهشت 94 با سلام من میتونم براتون بسته نصبی آماده دی جی کالا را که با هیکا شاپ درست شده براتون بفرستم به همراه 2 تا dvv آموزش کار با اون را براتون بفرسم که هر چی خواستین بتونین فروشگاه درست کنین در ضمن بسته نصبی همراه درگاه پرداخت ملت و بانک پاسارگاد و بانک پارسیان وفیش بانکی هست به فروشگاه خوش آمدید! بصته نصبی همراه آموزش کار کردن با اون 150 تومن 09139094791 Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اردیبهشت 94 طراحی فروشگاه با ویرچومارت بصورت اختصاصی و هر امکاناتی که بخواهید شرکت داده نگاران یول رسانه contact@yool.ir 04533713626 Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در خرداد 94 اگه هنوز قرارداد نبستید با گروه طراحان وب ایران ( نفیس نت ) تماس بگیرید Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در خرداد 94 در صورت نیاز با هیکاشاپ + طراحی قالب اختصاصی ریسپانسیو انجام میشه کار کاملا حرفه ای و اختصاصی از طریق پ.خ در ارتباط باشید Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در خرداد 94 با سلام و عرض احترام من یک جوملاکار مبتدی هستم که نیاز به کمک و آموزش یک جوملاکار حرفه ای برای مدیریت جوملا دارم از دوستان تقاضا دارم در خصوصی اطلاع بدید. با تشکر Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در خرداد 94 با سلام و عرض احتراممن یک جوملاکار مبتدی هستم که نیاز به کمک و آموزش یک جوملاکار حرفه ای برای مدیریت جوملا دارم از دوستان تقاضا دارم در خصوصی اطلاع بدید. با تشکر باسلام و عرض خوش آمد گویی شما به انجمن لطفا درخواست ها و سوالات خود را در تاپیک جداگانه مطرح فرمایید در صورت تمایل بنده در خدمتم(اطلاعات تماس در امضاء) Share this post Link to post Share on other sites