ارسال شده در اردیبهشت 94 سلام دوستان حدودا 1هفته پیش من سایت مپ سایتم رو بوسیله jsitemap توی وب مستر قرار دادم 3تا سایت مپ بود یکی برای وب پیج یکی ایمیج یکی هم نیوز همون موقع 180تا ارور برای ایمیج و 27 تا برای نیوز زد درباره روبوت ها بود ویکی از اساتید گفتند مشکل از robot.txtهست و با پاک کردن خط ایمیج در آن مشکل حل میشه.... حالا بعد از 7-10 روز علاوه بر اینکه مشکل حل نشده یعنی اون ارور رو داره : Sitemap contains urls which are blocked by robots.txt. بلکه تعداد ارورها به 270 تا رسیده و همچنین سایتم توی سرچ گوگل 1-2تا عقب نشینی کرده لطفا راهنمایی کنید من چیکار کنم؟ و یه چیز دیگه الان زمانی که مطالبی به سایت اضافه میکنم با jsitemapچه جوری باید لینکش رو برای ایندکس به وبمستر اضافه کنم؟ خود jsitemap اضافه میکنه؟ __________________ NOOR Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اردیبهشت 94 ابتدا لازمه که قوانین انجمن جوملای ایران رو مطالعه بفرمایید. امروز چندین مورد تخلف و بی نظمی در ارسال هاتون مشاهده شد : 1- استفاده از عنوان نا مناسب 2- ایجاد تاپیک مشکل در بخش قالب های جوملا2.5 (که اصلا ربطی هم به قالب نداره) 3- ایجاد دو تاپیک پیشنهاد با یک محتوا آن هم در دو بخش نامناسب. (انجمن بخش پیشنهادها و انتقادات داره) اما پاسخ سوالتون یک فایل robot.txt سالم از بسته ی جوملا دستکاری نشده ، به جای فایل موجود قرار بدین. اگر مشکل حل نشد ، توضیحات بیشتر ، تصویر خطاها و همچنین لینک نقشه رو قرار بدین. برای ایجاد نقشه از افزونه Xmap هم میتونید استفاده کنید. و یه چیز دیگه الان زمانی که مطالبی به سایت اضافه میکنم با jsitemapچه جوری باید لینکش رو برای ایندکس به وبمستر اضافه کنم؟خود jsitemap اضافه میکنه؟ خیلی با jsitemap کار نکردم و مطمئن نیستم. احتمالا بصورت خودکار اضافه میکنه. xmap که این قابلیت رو داره. موفق باشید Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اردیبهشت 94 ارور درسایت مپ وب مستر تولز -------------------- .: تاپیک بسته شد :. Share this post Link to post Share on other sites