hosien piri

سئو سایت

7 پست در این موضوع

با سلام

دوستان سایتمو بهینه کردم یعنی آیتمای داخل gtmetrix همه سبز به غیر از 3 تاش البته گرید Aو Bداره

توی توضیحات متا و کلید واژه هارو پر کردم قسمت تنظیمات سئو را هم بله گذاشتم

لطفا بفرمایید به غیر این کارا چه کار دیگه ای باید بکنم تا بتونم کلمات کلیدی سایتمو که سرچ میکنم تو صفحات برتر نمایش بده و سریعتر توی صفحات برتر قرار بگیره

ناگفته نماند که به گوگل وبمستر معرفی کردم سایت مپ هم داره

منظورم اینه که به غیر اسم سایتم واژه های دیگه ای از سایتمو بزنم و تو 10 صفحه برتر بیاد

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket
با سلام

دوستان سایتمو بهینه کردم یعنی آیتمای داخل gtmetrix همه سبز به غیر از 3 تاش البته گرید Aو Bداره

لطفا بفرمایید به غیر این کارا چه کار دیگه ای باید بکنم تا بتونم کلمات کلیدی سایتمو که سرچ میکنم تو صفحات برتر نمایش بده و سریعتر توی صفحات برتر قرار بگیره

منظورم اینه که به غیر اسم سایتم واژه های دیگه ای از سایتمو بزنم و تو 10 صفحه برتر بیاد

ببینید این دو مسئله رو با هم قاطی نکنید . پارامترهایی که gtmetrix چک میکنه و پارامترهایی که موتور های جستجو چک میکنن متفاوتن .

در خصوص مواردی که توی Gt-Metrix*می خواید به نتیجه مطلوب تری برسید می تونید از تاپیک زیر استفاده کنید : ( البته ناگفته نماند که اصلا مهم نیست که امتیاز خیلی بالایی نداشته باشید )

آموزش آموزش های جدید در مورد بهینه سازی سایت با جی تی متریکس

در خصوص موتورهای جستجو به نظرم سایتتون رو در تاپیک آنالیز سئو قرار بدید تا اول مورد آنالیز قرار بگیره و بعد متخصصی سئو راهکارها رو خدمتتون ارائه بدن

مهم آنالیز و بررسی سئو سایت انجمن جوملا فارسی جوملا فروم

سلام

ببینید پارمترهایی که سایتهایی مثب جی تی متریکس قرار میدن فقط برای کمک شما برای شناخت بهتر سایتتون هست

شما بایید ببنید کدام ایتم ها برای گوگل مهمتر است به ترتیب اولیت انجام دهید

پیشنهاد میکنم کتاب رازهای پنهان گوگل که برای سئو جوملا هست مطالعه کنید

با سلام

h1 وh2به چه شکل و کجا باید جایگذاری بشه بعضی سایتا گفتن تو مطلب باید جایگذاری بشه لطفا راهنمایی بفرمایید

با سلام

وقتی در حال نگارش مطلبی هستید، از قسمت نوار ابزار مطلب گزینه html را اتخاب کنید و عنوان را h2 بدید یعنی بین <h2></h2>قرار بدید و...

ممنون از پاسختون ولی دقیقا کجا استفاده میشه مثلا توی یه سایت فروشگاهی یا اصلا سایتی که عنوان مطلبی تو صفحه اصلی نداره

من قبلا در تاپیکه دیگه این رو توضیح دادم بودم

شما از h1 برای عنوان اصلی

h2 زیر عنوان h1

h3 زیر عنوان h2

h1 وh2به چه شکل و کجا باید جایگذاری بشه بعضی سایتا گفتن تو مطلب باید جایگذاری بشه لطفا راهنمایی بفرمایید

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری