ارسال شده در خرداد 94 درود می خواهم سایتی مشابه سایت زیر طراحی کنم آیا مشابهی از این قالب هست یا شما می توانید این قالب را طراحی کنید. لطفا هزینه طراحی را پیام خصوصی دهید. New Dimension of Creative - Interactive Agency سپاس Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در خرداد 94 دوست عزیز این قالب بصورت بسیار پیشرفته همراه با ajax ..کمتر از 10 ملیون برای طراحی این سایت نمی گیرند ...:did2: Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در خرداد 94 10 ملیون ب زیاد جدی نگیر بابا :ad54ad: دوست عزیز قالب خوبیه و اما نه برای کاربرای ایرانی اگر هدف شما کاربرای ایرانیست 10 میلیون 100 میلیون بی فایدست به این طراحی بدی من منکر طراحی های خلاقانه (creativy) نیستم اما باید سلیقه های کاربران ایرانی رو در نظر بگیری Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در خرداد 94 نمونه ساده تری از این طرح را می توان طراحی کرد. Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در خرداد 94 با سلام من میتونم برات قالب رو طراحی کنم رو جوملا 2.5 و 3 استفاده کنی 2 میلیون هم میگیرم انحصاری هم به خودت میدمش و برای شخص دیگری استفاده نمیشه اگه خواستی خصوصی بگو Share this post Link to post Share on other sites