نیما حبیب خدا

دریافت کامپوننت یادواره ، ویرایش دوم

14 پست در این موضوع

ارسال شده در (ویرایش شده)

[ATTACH]1792[/ATTACH]

در گام دوم موفق شدیم کامپوننت یادواره شهدا را که به صورت رایگان در ایران منتشر کردیم را ، یک ورژن ارتقا دهیم .

در این ویرایش یک سری امکانات جدید به کامپوننت اضافه کردیم .

امکانات کامپوننت یادواره شهدا در ویرایش دوم :

افزودن نمایش عکس ها به صورت پاپ آپ .

امکان جستجو در مدیریت : با این امکان شما قادر خواهید بود که در مدیریت کامپوننت خود ، شهدا را بر اساس نام ، نام خانوادگی ، نام منطقه عملیات و نام عملیات جستجو کنید . پس از جستجو ، در صورتی که شهید نام برده ، در لیست وجود داشته باشد ، مشخصات وی را به شما نمایش میدهد ( همراه با عکس ) و شما قادر خواهید بود آن را ویرایش کنید

همچنین دو ماژول همراه با این ورژن نیز منتشر شده است که در بخش پشتیبانی کامپوننت ، قرار گرفته اند و میتوانید آن ها را دریافت کنید .

یک ماژول برای جستجو و ماژول دیگر برای نمایش شهدا به صورت عمودی است .

لطفا از این کامپوننت استفاده غیر قانونی نکنید .در این صورت ، گروه آکادمی طراحان وب ایران هیچگونه مسئولیتی را متقبل نخواهند شد .

هرگونه استفاده تجاری از کامپوننت ( انتشار در سایت های دیگر با نام غیر از آکادمی و فروش کامپوننت به دیگران ) پیگرد قانونی خواهد داشت

ظاهرا گروهی در ایران( شنگول منگول ) قصد ویرایش و انتشار کامپوننت را با نام خود دارد ... خواستم در این پست عرض کنم که با این اشخاص به صورت کاملا قانونی برخورد خواهد شد .

دریافت از سرور انجمن جوملای ایران : http://jupload.ir/do.php?filename=joomlaforum.ir_13402245611.zip

دمو : http://joomacademy.ir/projects/car/

ویرایش شده در توسط tarantino
درج تصویر

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

با سلام

استاد خسته نباشید، واقعا ممنون از زحماتتون:35:

میشه از این کامپوننت به عنوان گالری نمونه کارها نیز استفاده کرد.:21:

یک پیشنهاد : لطفا کپی رایت رو به شکل یک تصویر کوچولو (لوگو) و در انتهای چپ یا راست کامپوننت قرار دهید.:128fs318181:کپی رایتتون از فوکا بزرگتره:25r30wi:

با تشکر

درود بر شما نیمای عزیز

مرسی از زحمتی که کشیدی .

نیما جان یک لوگو از خودت درون بخش مدیریت کامپوننت قرار میدادی . و کامپوننت را در بخش های اصلی و هسته کامپوننت کد میکردی . و بخش کاربری را برای ادیت و ویرایش باز میزاشتی

شنگول منگول کلا کارشون دزدی هست .کافیه یه تیکه از برنامه کد بشه . اونا هم که سوادشو ندارند بفهمند چی به چی هست .

به هر حال دستت درد نکنه . انشاالله هر جا هستی موفق باشی

موفق پایدار

ببخشید یعنی چی که استفاده تجاری نکنیم ؟

یعنی سایت طراحی کنیم چون این کامپونت استفاده شده سایت رایگان بدهیم ؟

شما که این طرز فکر را دارید اصلا کامپونت رایگان عرضه نکنید بهتر است . درسته ؟

ببخشید یعنی چی که استفاده تجاری نکنیم ؟

یعنی سایت طراحی کنیم چون این کامپونت استفاده شده سایت رایگان بدهیم ؟

شما که این طرز فکر را دارید اصلا کامپونت رایگان عرضه نکنید بهتر است . درسته ؟

منظور نیما جان این نبود که شما رایگان سایت بزنید!! منظورشون اینه که این کامپوننت رایگانه (non-commercial) و شما هم رایگان عرضه کنید .. برندارید ببرید به خلق الله بفروشیدش!

نیما جان به نوبه خودم تبریک میگم و امیدوارم که هر روز شاهد پیشرفت در این حوزه از طرف شما باشیم .. منتظر کارهای بزرگ هستیم .. اگر اجازه بدی یک پک 3 بعدی براش طراحی کنم در پست اول قرار بدم ..

بسیار عالی کار شده و زیبا و نشون میده که دارید با قدرت کار میکنید .. کور شود هر آنکه نتوان دید!

طبق معمول پرچم :auizz3ffy9vla57584x

ضمنا منتظر لینک JED شما هم هستیم :ds6a5d:

منظور نیما جان این نبود که شما رایگان سایت بزنید!! منظورشون اینه که این کامپوننت رایگانه (non-commercial) و شما هم رایگان عرضه کنید .. برندارید ببرید به خلق الله بفروشیدش!

یعنی چی ؟

مثلا من این کامپونت را در یک سایت استفاده کردم اون سایت را باید رایگان بدم ؟

سایت هایی مثل شما و جومینا افزونه هایی را که رایگان ارائه می دهید تمامی وبمستر ها دارن ازش استفاده می کنند و طراحان سایت جوملایی هم دارن استفاده می کنند و به کاربرانشون میفروشند . درسته ؟

این را مدیران انجمن و سایت ها هم می دانند پس این صحبت نیما جان را نمی دانم چی بود ؟؟؟!!!

کامپونت های با ارزش تر از این کامپونت عرضه شده به صورت رایگان اما این حرف را مدیر اون سایت نزده !!!!!!!!!

ما که امشب لذت بردیم

ولی بیشتر از این انتظار داریم ...

به این معنیه که شاهد کاری بزرگتر باشیم

پرچم بالاست بالاتر ....

ممنون از همه دوستان گلم .. نیاز به کد کرد نیست .. یک برنامه دیگه دارم براش.. ابوالفضل گل ممنون از نظرت ... برای اون پیشنهاد هم حتما .. یک سری تعغییرات دارم میدم که امشب تموم بشه رفته .

دوست عزیز که میگن استفاده تجاری یعنی چی؟

ما در جوملا دو نوع افزونه داریم . یا تجاری یا غیر تجاری .

اگر افزونه تجاری باشه یعنی ارائه و کار با اون افزونه در اپن سورس ، تجاریست . مثلا شما یک افزونه میخری 100 دلار و تنظیم میکنی و کار میکنی روش و از طرف 500 هزار تومان میگیری . که 100 دلاری که دادی هم داخل این 500 تومانه.

حالا فرض کنید که افزونه تجاری نباشه . در این صورت کاری که افراد حرفه ای در اوپن سورس انجام میدن ، حذف مبلغ اون افزونه از لیست کاریشونه .. یعنی شما اگر همون افزونه مثال بالا رو رایگان بگیرید ، دیگه 100 دلار محاسبه نمیشه و فقط تنظیمات و وقتی که صرف شده محاسه میشه . به عبارتی شما 380 تومان دریافت میکنید . نه 500 تومان .

این یعنی از کامپوننت استفاده تجاری نشه .

یا این که کامپوننت رو به کسی نفروشید .. از طریق این کامپوننت ( صرفا این کامپوننت ) سود مالی انجام نشه . ( این یک خواهشه دوستانست . هرکس میتونه هر شکلی که مایل هست کار کنه .. مانعی هم نداره )

دوستان کارهایی قراره انجام بشه روی کامپوننت ، که نام ایران رو بالاتر ببره ... توی این انجمن از وقتی افتتاح شده ، کارهای خیلی زیادی انجام شده که باعث بالا رفتن اسم کشور عزیزمون در سطح جهان شده . مثل افزونه ایگلت و رفتن نویسنده این افزونه به تیم امنیتی ، افزونه پی سی شارژ ، برگزاری همایش های متفاوت که خیلی در ایران گل کرده و.... امیدوارم این کامپوننت هم بتونه به دنیا نشون بده که ایرانی ، اگر بخواد ، میتونه .

شنگول منگول اسمی که ما میذاریم که ریا نشه ... ( لطفا کسی هم نگه کیا هستند ) یک گروهک هایی هستند که داخل ایران مافیای جوملا درست کردن . کارشون اینه که افزونه های ایرانیان رو میگیرن و به نام خودشون منتشر میکنند . یعنی حقوق یک هموطن رو هم زیر پای میذارن . چه برسه به اجنبی...( این بحث ادامه نداشته باشه .. ممنون میشم ...هرکی سوالی داشت یک تاپیک در انجمن متفرقه ایجاد کنه )

آقا این گروه شنگول منگول کیه؟ من هر چی سرچ کردن نبود

منظور یک تیم هست که اسم مستعارش تو برخی انجمن ها شنگول منگوله :128fs318181:

آقا جان من هم تبریک میگم انشاله شاهد کارهای دیگه ای از شما باشیم

آقا این سنگول و منگول الان که نیستن.موقعه ای که شما نیستی میان و کپی میکنن و زود میرن .

:25r30wi::25r30wi::25r30wi:

آقا جان من هم تبریک میگم انشاله شاهد کارهای دیگه ای از شما باشیم

آقا این سنگول و منگول الان که نیستن.موقعه ای که شما نیستی میان و کپی میکنن و زود میرن .

:25r30wi::25r30wi::25r30wi:

دیگه نمیتونن ... یه کارایی انجام شد ... تونستن که میتونن . اما نه اونجور .. مرسی ابوالفضل جان برای باکس

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری