ارسال شده در مرداد 94 (ویرایش شده) نسخه چاپی کتاب رازهای پنهان گوگل پس از اینکه نسخه PDF کتاب رازهای پنهان گوگل با استقبال مخاطبان قرار گرفت نسخه چاپی این کتاب برای علاقه مندان منتشر شده است رازهای پنهان گوگل مولف: مهندس محمدرضا سمیعی زفرقندی ناشر: انتشارات آرنا مخاطب: مدیران وب*سایت، صاحبان سایت سایز : رقعی تعداد صفحات : 267 صفحه قیمت : 55 هزار تومان به همراه 2 هدیه ویژه به قیمت 55 هزار تومان نحوه ارسال : پست پیشتاز با هزینه ارسال رایگان به تمامی نقاط ایران خرید کتاب رازهای پنهان گوگل هدایای ویژه : نسخه PDF کتاب رازهای پنهان گوگل و جدول تناوبی فاکتورهای موفقیت در سئو به ایمیل شما ارسال خواهد شد قیمت این 2 هدیه 55 هزار تومان است قیمت این محصولات 110 هزار تومان است و شما فقط 55 هزار تومان پرداخت می کنید به همراه ارسال رایگان به سراسر ایران لینک خرید نسخه چاپی بهینه سازی وب سایت |بهینه سازی سایت لینک دانلود رایگان چکیده کتاب دانلود چکیده کتاب رازهای پنهان گوگل - بهینه سازی وب سایت |بهینه سازی سایت ویرایش شده در مرداد 94 توسط amir_seddighi Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 94 تشکر بابت این کتاب بنده این کتاب را خریداری نمودم و مطالعه کردم . در این کتاب بیشتر درمورد بهینه سازی وب سایت های جوملایی و اندکی در مورد سئو و مباحث پایه ای سئو بحث شده است . سوالی که پس از مطالعه کتاب برای بنده پیش اومد اینه که چرا نام کتاب راز های پنهان گوگل است ؟ بنده تو این کتاب راز پنهانی مشاهده نکردم ، با تشکر Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 94 نام کتاب سال گذشته در یک نظر سنجی انتخاب شد من مشکلم این بود که کلا سئو جوملا رو کسی قبول نداشت و همه رو یه وردپرس میرفتند من چندین سایت جوملایی رو به صفحه اول و نفرات اول گوگل رسوندم از مطالب همین کتاب اگر ساختار سایتتون سئو باشه و اصول سئو رعایت بشه همواره روی جوملا تاکید میکنم که همه موارد در این کتاب مطرح شده است راز پنهان در این کتاب زیاد مطرح شده شاید در چندین مورد رازهای پنهان زیادی هستش که اغلب کم توجه میشه تشکر بابت این کتاببنده این کتاب را خریداری نمودم و مطالعه کردم . در این کتاب بیشتر درمورد بهینه سازی وب سایت های جوملایی و اندکی در مورد سئو و مباحث پایه ای سئو بحث شده است . سوالی که پس از مطالعه کتاب برای بنده پیش اومد اینه که چرا نام کتاب راز های پنهان گوگل است ؟ بنده تو این کتاب راز پنهانی مشاهده نکردم ، با تشکر Share this post Link to post Share on other sites