masoud_ra

2 زبانه سازی قالب شرکتی

9 پست در این موضوع

سلام دوستان.

من قالب TF simplekey رو خریداری کردم که از اول فارسی شده بود.

در حال حاضر من نیاز دارم به این قالب زبان انگلیسی هم اضافه کنم

طبق اموزش هایی که داخل سایت هست من نتونستم ( جوملای خام رو راحت ۲ زبانه کردم ولی این نمیشه )

میشه دوستان راهنمایی کنن من اینو درست کنم یا اگه کسی می تونه پیام خصوصی بده من اطلاعات رو براش ارسال کنم

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

سلام

ابتدا کد زیر را در فایل index.php بعد از تگ <jdoc:include type="head" /> قرار بده و یا جایگزین کن

<?php if($this->direction == 'rtl') : ?>

<link href="<?php echo $this->baseurl ?>/templates/<?php echo $this->template; ?>/css/template_rtl.css" rel="stylesheet" type="text/css" />

<?php else: ?>

<link rel="stylesheet" href="<?php echo $this->baseurl ;?>/templates/system/css/system.css" type="text/css" />

<link rel="stylesheet" href="<?php echo $this->baseurl ;?>/templates/system/css/general.css" type="text/css" />

<link rel="stylesheet" href="<?php echo $this->baseurl ;?>/templates/<?php echo $this->template ;?>/css/template.css" type="text/css" />

<?php endif; ?>

سپس به پوشه css برو و فایل template_rtl.css رو یه کپی بزن و به template.css تغییر بده

حال فایل template.css را طبق ltr چپ چین کن

سلام

ابتدا کد زیر را در فایل index.php بعد از تگ <jdoc:include type="head" /> قرار بده و یا جایگزین کن

<?php if($this->direction == 'rtl') : ?>

<link href="<?php echo $this->baseurl ?>/templates/<?php echo $this->template; ?>/css/template_rtl.css" rel="stylesheet" type="text/css" />

<?php else: ?>

<link rel="stylesheet" href="<?php echo $this->baseurl ;?>/templates/system/css/system.css" type="text/css" />

<link rel="stylesheet" href="<?php echo $this->baseurl ;?>/templates/system/css/general.css" type="text/css" />

<link rel="stylesheet" href="<?php echo $this->baseurl ;?>/templates/<?php echo $this->template ;?>/css/template.css" type="text/css" />

<?php endif; ?>

سپس به پوشه css برو و فایل template_rtl.css رو یه کپی بزن و به template.css تغییر بده

حال فایل template.css را طبق ltr چپ چین کن

داداش بحث css نیست این سایت از اول انگلیسی بوده بعد فارسی شده پس فایل css انگلیسی هست.

من می خوام کارای داخل مدیریت رو انجام بدم که تغییر زبان رو روی سایت بیارم که کاربر بتونه تغییر زبان بده.

من اینجا موندم نه css

برای دوزبانه کردن باید اقدامات زیر رو انجام بدید:

1- برای هر زبان یک منو که در قسمت زبان هر آیتم باید زبان مورد نظر رو انتخاب کنی.

2- برای هر زبان یک قالب با زبان پیش فرض مربوطه و انتخاب منوی متناسب با زبان.

3- به ازای هر زبان مطالب و احیانا محموعه ها رو تعریف کن

4- ماژول ها رو به ازای هر زبان تعریف کن.

در نهایت پلاگین زبان ها رو تنظیم کن.

برای دوزبانه کردن باید اقدامات زیر رو انجام بدید:

1- برای هر زبان یک منو که در قسمت زبان هر آیتم باید زبان مورد نظر رو انتخاب کنی.

2- برای هر زبان یک قالب با زبان پیش فرض مربوطه و انتخاب منوی متناسب با زبان.

3- به ازای هر زبان مطالب و احیانا محموعه ها رو تعریف کن

4- ماژول ها رو به ازای هر زبان تعریف کن.

در نهایت پلاگین زبان ها رو تنظیم کن.

داداش من این مراحل رو رفتم وقتی میام منو ی پیش فرض تعریف کنم ی*** رو قبول می کنه !!!!

نمیزاره ۲ تا زبان داشته باشم

داداش من این مراحل رو رفتم وقتی میام منو ی پیش فرض تعریف کنم ی*** رو قبول می کنه !!!!

نمیزاره ۲ تا زبان داشته باشم

احتمالا تنظیمات پلاگین زبان ها درست تنظیم نشده

شما طبق آموزش های زیر عمل کنید:

فعال کردن چند زبان در جوملا 3.0 - دانشنامه جوملا فارسی - مامبو فارسی

آموزش: فعال کردن چند زبان در جوملا 1.7 فارسی - دانشنامه جوملا فارسی - مامبو فارسی

اگر جواب نداد دسترسی به مدیران بدید واستون بررسی کنند ولی این روش کاملا جواب میده و مشکلی نداره

ضمنا امیدوارم بصورت استاندارد فارسی سازی صورت گرفته باشه که مشکلی ایجاد نکنه واسه شما

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری