ارسال شده در مرداد 94 سلام دوستان من سایتی میخوام مشابه سایت زیر: این سایت اگر اشتباه نکنم با asp طراحی شده لطفا هزینه ی پیشنهادیتونو بدید حالا چه با asp چه با php میخواید طراحی کنید ولی توجه کنید که تقریبا تمام امکانات این سایت رو میخوام http://meghdadit.com/ Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 94 سلام دوست عزیز. بنده با قیمتی مناسب براتون طراحی میکنم شماره تماس : 09102022114 Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 94 سلام میتونم برات با 2 تومن طراحی کنم اگه تمایل داشتی و نمونه کارها رو خواستی ببینی بگو برات پ . خ کنم Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 94 سلام در صورت تمایل تماس بگیرید. ۰۹۳۷۰۸۰۰۳۶۲ حسین گروه طراحی هیگانی|طراحی سایت|طراحی قالب|طراحی انواع اسکریپت Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 94 باسلام با قیمت مناسب و عالی و شیک زیبا majidkeramatjahromi@gmail.com طراحی سایت فناوری پارسیان Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 94 باسلام با قیمت مناسب و عالی و شیک زیبا همراه با اندروید majidkeramatjahromi@gmail.com طراحی سایت فناوری پارسیان Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 94 باسلام با قیمت مناسب و عالی و شیک زیبا همراه با اپلی***ن اندروید majidkeramatjahromi@gmail.com طراحی سایت فناوری پارسیان Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 94 دوستان لطفا قیمت های پیشنهادیتون رو اعلام کنید Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 94 قیمت هم میشه ۱.۵ تا ۱.۸ در صورت تمایل تماس بگیرید . باتشکر حسین گروه طراحی هیگانی|طراحی سایت|طراحی قالب|طراحی انواع اسکریپت Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 94 باسلام طراحی با هزینه 1.5 تومن + پشتبانی تحویل 1 هفته جهت کسب اطلاعات بیشتر: طراحی وب سایت موفق باشید Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 94 باسلام با قیمت 1450 هزار تومان و عالی و شیک و با امنیت بالا همراه با اپلی***ن اندروید لطفا ایمیل بزنید فوری رسیدگی می شود majidkeramatjahromi@gmail.com ما از رقبا یه گام جلوتر می رویم باتشکر از انتخاب شما Share this post Link to post Share on other sites