ارسال شده در شهریور 94 سلام - بنده سایت و فروشگاه شما را با قیمت 50 هزار تومن به انجام میرسانم . هزینه - هاست و دامنه و... بر عهده ی خود سفارش دهنده می باشد . و در صورت تقبل بنده حاضرم مراحل خرید هاست و ...برای شما به انجام برسونم و یا مرحله به مرحله راهنماییتون کنم تا خودتون به انجام برسونیدش آموزش های لازم جهت بهره وری و استفاده از سایت یا فروشگاهتان نیز برای شما به صورت تصویری آماده و رایگان در اختیارتان قرار داده می شود. توجه کنید بنده فقط این 50 هزار تومان را در زمینه طراحی و راه اندازی سایت شما دریافت میکنم و مباحث دیگر مثل سئو و .... رو شامل نمیشه . در صورت تمایل از طریق پیام خصوصی در ارتباط باشید. Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در شهریور 94 برادر من این کارها را نکنید اخه 50 هزارتومان Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در شهریور 94 موفق باشی!!! اما کاش یکم به وقت خود ارزش قائل شیم Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در شهریور 94 دانشجو وقت نمیخواد پول میخواد! Share this post Link to post Share on other sites