ارسال شده در شهریور 94 انجمن جوملای ایران به مدت و تعداد محدود آگهی ویژه متنی به صورت لینک مستقیم و فالو در بالای انجمن درج میکند. هزینه ثبت یک ماهه 35 هزار تومان برای سفارش آگهی متنی از لینک زیر اقدام به ثبت سفارش نمایید سبد خرید - سایت کلینیک Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در شهریور 94 تخفیف نمی دید؟ من رتبه سایت خودم خوبه هم الکسا هم گوگل ، فقط برای تبلیغ لازم دارم Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در شهریور 94 درمورد صفحه ای که قراره لینک ها قرار بگیره بیشتر توضیح بدین مثلا page rank صفحه مورد نظر چنده با چه اولویتی نشون داده میشه و... Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در شهریور 94 تخفیف نمی دید؟ من رتبه سایت خودم خوبه هم الکسا هم گوگل ، فقط برای تبلیغ لازم دارم هزینه 65 هزار تومان بوده که الان تخفیف خورده درمورد صفحه ای که قراره لینک ها قرار بگیره بیشتر توضیح بدین مثلا page rank صفحه مورد نظر چنده با چه اولویتی نشون داده میشه و... پیج رنک 5 صفحات ایندکس شده 113 هزار صفحه لینک شما در تمام صفحات دیده میشه Share this post Link to post Share on other sites