ارسال شده در آذر 94 سلام من به یک برنامه نویس برای ساخت یک کامپوننت شاده احتیاج دارم نمونه ای شبیه به این ادرس ارشن، رسانه اجتماعی-تحلیلی بازار سرمایه طرح شباهت زیادی به این نمونه دارد با تشکر Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 94 منظورتون اون فرم هستش؟بیشتر توضیح بدید تا دوستان دقیق تر راهنمایی کنن Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 94 بله اون فرم http://s3.picofile.com/file/8226251384/signal.jpg که برای هر کار جداگانه است Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 94 اطلاعاتش را ازدیتابیس میگیره یا از وب سرویس ؟ Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 94 هم میتونه از دیتابیس یا یک txt بگیره هم از وب سرویس دستمون بازه Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 94 سلام تصاویر بیشتری بدید...همچنین یک اکانت... .براتون با وب سرویس هم متصلش میکنم شروع هزینه ساخت این کامپوننت از 2 میلیون تومان با ضمانت رعایت حداکثری استاندارد های جوملا... Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 94 لطفا با شماره زیر تماس بگیرید 09102022114 Share this post Link to post Share on other sites