ارسال شده در بهمن 94 با سلام من سایتی تقریبا با شکل و شمایل و امکانات دیجی کالا می خواهم لطفا اگر کسی می تواند هم توضیح مختصر هم قیمت Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در بهمن 94 در خدمتیم.تضمینی!!! اگر تمامی امکاناتاش رو می خوایید فول 100% --- قیمت 8 میلیون اما اگر اماکانات اصلیشو رو فقط می خوایید. 3 میلیون با یکسال گارانتی در یافت نمونه کار و مشاوره -> 04533713626 داخلی 23 contact@yool.ir Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در بهمن 94 باسلام بنده سایت شبیه دیچی کالا با کمترین هزینه 1/5 تومان طراحی می کنم عالی اپلی***ن هم طراحی می کنم جهت تماس : واتساپ : 09906181975 ایمیل : majidkeramatjahromi@gmail.com Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در بهمن 94 در صورت تمايل كار با وردپرس مي تونيد از پوسته هايي همچون مكس شاپ و مگاشاپ در اين امر بهره ببريد Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در بهمن 94 با سلام خدمت شما درصورت نیاز میتونیم سیستم رو با هیکاشاپ و با طرح و پوسته ی مشابه دیجی کالا و با قابلیت انتشار به غیر با مبلغ 4.5 میلیون و غیرقابل انتشار و فروش به اغیار برابر با 7.5 میلیون تومن. موفق باشید Share this post Link to post Share on other sites