san

تشخیص ویندوز 32 یا 64 بیتی

2 پست در این موضوع

بسیاری از کاربران برای تشخیص ویندوز 32 یا 64 بیتی مشکل دارند و بعضا دیده شده بعد از دانلود قادر به تشخیص ویندوز خود نبوده ونرم افزار دیگری را دانلود کرده اند.

اول بهتر است بدانیم ویندوز 32 و 64 که حرفش را می زنیم چیست؟ و چه تفاوتی با یکدیگر دارند؟

فرض کنید شما مقدار بسیار زیادی مایع را از جایی به جای دیگر منتقل کنید. این انتقال را هم می*توانید با نی انجام بدهید و هم با لوله پالایشگاه. بدیهی است با لوله پالایشگاه بهتر است چون در یک زمان می*توانید حجم بسیار بالاتری را جا به جا کنید. البته این یک مثال اغراق*آمیز بود ولی در مورد بیت*ها هم همینطور است. توی معماری 32 بیت شما حجم کمتری را می*توانید نسبت به 64 بیت آدرس*دهی کنید. این باعث می*شود که فقط بتوانید تا حد کمتری پردازش اطلاعات را انجام بدهید.

من به شما این اطمینان را می*دهم نیازی نیست که یک دوره معماری کامپیوتر را بگذرانید تا فرق این دو تا را بفهمید چون واقعا فرق این دو، تا همینجا به درد شما می*خورد. تا این حد که بدانید در یک لوله 64 بیتی بیشتر از یک لوله 32 بیتی می*توان مایع عبور داد ( در یک ساختار 64 بیتی می*توان اطلاعات بیشتری را پردازش کرد به نسبت یک ساختار 32 بیتی ) در حدی که بتوان پاسخ کارهای سنگین این روزها را داد.

آموزش تشخیص ۳۲ یا ۶۴ بیتی در ویندوز های مختلف

در تمام ویندوز ها روش تخیص ویندور 32 یا 64 بیتی به یک شیوه است. فقط کافیست روی My Computer کلیک راست کنید سپس روی properties کلیک کنید به تب General بروید با تصویر زیر مواجه خواهید شد. همانطور که در تصویر مشخص است روبروی عبارت system type، 32 یا 64 بیتی مشخص شده است.

نکته : در تمامی ویندوز X86 به معنی ۳۲ بیتی بودن ویندوز یا نرم افزار می باشد و X64 به معنی ۶۴ بیتی بودن نرم افزار می باشد. همچنین در ویندوز xp زمانی که سیستم شما 32 بیتی باشد هیچ عددی را مقابل system type نشان نمی دهد.

Share this post


Link to post
Share on other sites
آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری