ارسال شده در فروردین 95 سلام من یک وب سایت دارم که بر اساس نیاز 2 سال پیش وب و یک خلا خوب بازار طراحی شد اما به دلیل زمان بر شدن پروژه حالا که کار تمام شده ظاهر و ورژن طراحی سایت کمی قدیمی به نظر میرسه و بنابراین نیاز به آپدیت داره اما من متاسفانه دیگه وقت ندارم . کد سایت موجوده و نیاز به این داره که بر اساس طرح جدید و با آخرین ورژن جوملا یک باز طراحی بشه . خوشحال میشم در صورت تمایل به انجام این کار به من اطلاع بدید. Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اردیبهشت 95 لینک سایت رو قرار بدید . تاپیک به قسمت تجاری منتقل شد Sent from my HTC One max using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اردیبهشت 95 سلاممن یک وب سایت دارم که بر اساس نیاز 2 سال پیش وب و یک خلا خوب بازار طراحی شد اما به دلیل زمان بر شدن پروژه حالا که کار تمام شده ظاهر و ورژن طراحی سایت کمی قدیمی به نظر میرسه و بنابراین نیاز به آپدیت داره اما من متاسفانه دیگه وقت ندارم . کد سایت موجوده و نیاز به این داره که بر اساس طرح جدید و با آخرین ورژن جوملا یک باز طراحی بشه . خوشحال میشم در صورت تمایل به انجام این کار به من اطلاع بدید. در صورت نیاز می توانید پروژه اتون رو به ما بسپارید: 09333519848 http://*******hosting.ir/cp Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در خرداد 95 سلاممن یک وب سایت دارم که بر اساس نیاز 2 سال پیش وب و یک خلا خوب بازار طراحی شد اما به دلیل زمان بر شدن پروژه حالا که کار تمام شده ظاهر و ورژن طراحی سایت کمی قدیمی به نظر میرسه و بنابراین نیاز به آپدیت داره اما من متاسفانه دیگه وقت ندارم . کد سایت موجوده و نیاز به این داره که بر اساس طرح جدید و با آخرین ورژن جوملا یک باز طراحی بشه . خوشحال میشم در صورت تمایل به انجام این کار به من اطلاع بدید. با سلام بنده آماده همکاری برای بروز رسانی و پشتیبانی از سایت شما هستم شماره تماس 3208 612 0912 Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در خرداد 95 بنده با کمال آماده همکاری هستم . 09121451038 Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 95 در صورت نیاز میتونید پروژه تون را به مابسپارید. 09122459000 Share this post Link to post Share on other sites