ارسال شده در مرداد 95 سلام خدمت دوستان من یک سری آموزش های تست زنی دارم که میخوام ویدیو هاش رو تو سایت قرار بدم بدین صورت که بعد از خرید بهشون دسترسی داشته باشن منتها نمیخوام که دانلود کنن و نه میخوام جوری باشه که از صفحه فیلم بگیرن چون آموزش ها واسم مهم هستن در ضمن محتوای من میتونه فیلم هم نباشه و متن و یا هر چیز دیگه ای باشه ( واسه این میگم که احتمال سرقت رفتنش کمتر باشه ) یه جورایی میخوام آموزش آنلاین باشه و فقط بتونن توی سایت ببینن و برن و اگه کس دیگه خواست بیاد پول بده و اون هم صرفا تو سایت ببینه لطفا کمک کنید اگه کسی میتونه چنین افزونه ای طراحی کنه پیام بده با هم کنار میایم سر قیمت ایمیل : shahclash2@gmail.com Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 95 عملی نیست* . هر طور مسدود بشه راه دور زدنش هم هست. دیگه مانع از کپچر مانیتور که نمیتونید بشید. که البته کار به اونجاها نمیرسه. اگر خیلی مهمه بفروشید به صورت سی دی Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 95 نظر شخصی : واترمارک بندازید رو ویدئوها وگرنه همونجور که مهندس آشوری فرمودند هرکاری کنید بلاخره دان میشه Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 95 یه راهی هست - الان به فکرم زد به عنوان صورت مسئله که بررسی بشه و شاید تحولی خخ اینکه بیاییم با استفاده از توابع api ویندوز نرم افزار های ظبط صفحه نمایش رو بررسی کنیم نمی دونم دقیقا آیا فایلی در این نرم افزار ها واحد هست که بشه بنای سرچ رو - رو اون گذاشت یا نه که اگه نبود میشه اومد با صبر و حوصله یک لیست کامل از نرم افزار های ظبط صفحه تهیه کرد از معروفترین تا داغون ترین حتی بعد بیاییم با استفاده از همون توابع تعریف کنیم که اگر این نرم افزار ها اکتیو یا نصب بودن ویدئو رو پلی نکنه و پیغام بده که نرم افزار رو غیر فعال یا پاک کنه میشه این دو حالت رو در نظر گرفت که بیاد نرم افزار های اجرا شده بررسی کنه - یا کلا نرم افزار های نصب شده رو Share this post Link to post Share on other sites